Στον δρόμο που χάραξε ο Κώστας Καραμανλής ο Βασιλιάς Κάρολος: Υποδέχθηκε τον Νοτιοκορεάτη Πρόεδρο με γραβάτα που είχε πάνω της Ελληνικές σημαίες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ-γέολ, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, πραγματοποιεί τριήμερη επίσκεψη στη Βρετανία, η οποία συμπίπτει με την 140η επέτειο των διπλωματικών σχέσεων μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Κορέας.

Η επίσκεψη του ηγέτη της Νότιας Κορέας σηματοδοτεί την πρώτη κρατική επίσκεψη που φιλοξενεί η Βρετανία μετά τη στέψη του Καρόλου.

Όλα τα βλέμματα πάντως κατά τη χθεσινή υποδοχή του Νοτιοκορεάτη, τράβηξε η εξαίσια γραβάτα του Βασιλιά Καρόλου, η οποία ήταν γαλανόλευκη με πολλές ελληνικές σημαίες πάνω! Συνοδευόταν μάλιστα και από ένα επίσης γαλανόλευκο ποσέτ.

Ο Βρετανός μονάρχης άλλωστε, ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Ελλάδα, την πατρίδα του πατέρα του και σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να το επιδεικνύει!

  • Δείτε φωτογραφίες του Καρόλου:

nb vasilias karolos greek tie1

nb vasilias karolos greek tie2

nb vasilias karolos greek tie3

nb vasilias karolos greek tie4

nb vasilias karolos greek tie5

Το έκανε… α λα Καραμανλή!

Ο Βασιλιάς Κάρολος δεν είναι ο μόνος που έχει φορέσει γραβάτα με την ελληνική σημαία, καθώς πέρυσι την άνοιξη, ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, είχε κλέψει όλες τις εντυπώσεις στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, φορώντας μια γαλάζια γραβάτα διακοσμημένη με τσολιαδάκια. Η γραβάτα είναι από τον ίδιο σχεδιαστή, με τη γραβάτα του Καρόλου! Ο πρώην πρωθυπουργός είναι αυτός που τις έκανε μόδα…

gravata karamanlhnb synedrio nd karamanlis

ΔΗΜΟΦΙΛΗ