Με πόνο ψυχης η Μαρία Κωνσταντάρου που πήγε στο Cash or Trash: Η σύνταξή μου είναι 745 ευρώ, δεν βγάζεις τον μήνα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H Mαρία Κωνσταντάρου έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στην απόφασή της να συμμετέχει στην εκπομπή «Cash or Trash», στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει, στην απόφασή της να πουλήσει έναν καθρέπτη αντίκα, στη χαμηλή σύνταξη που λαμβάνει, στο θάνατο του μωρού της και στις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχθεί με πολύ χαμηλή ανταμοιβή.

«Το ποσό δεν με ικανοποίησε, στόχευα τουλάχιστον τις 2.500 ευρώ. Χρειαζόμουν τα χρήματα και πήγα στην εκπομπή. Η σύνταξή μου είναι 745 ευρώ, δεν βγάζεις τον μήνα. Εύχομαι να πεθάνω νωρίτερα. Η γιατρός μου μου είπε ότι οι εξετάσεις μου είναι τέλειες κι είπα “όχι ρε γαμ***”. Το σπίτι που μένω ήταν δικό μου, το πούλησα και παραμένω εδώ με ενοίκιο», είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τα περισσότερα χρήματα που έβγαλα από τη σειρά “Σοφία Ορθή”. Ήμουν λίγο σπάταλη κι είπα να τα επενδύσω. Τα επένδυσα κρατικά ομόλογα και έχασα όλα μου τα λεφτά».

«Θα είχα έναν γιο, αλλά πνίγηκε με τον ομφάλιο λώρο. Δεν μου λείψανε όμως, τα παιδιά» εξομολογήθηκε για τη μητρότητα.

«Η τελευταία πρόταση που δέχτηκα ήταν φέτος κι όταν μιλήσαμε για τα οικονομικά, ήταν απαράδεκτο. Κάτω των 1.000 ευρώ. Η προσφορά αυτού του ποσού είναι σαν να σε φτύνουν, προσβλητική», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ