Με την συνέργεια ελληνόφωνων βολεμένων ευρωβουλευτών καταργείται το βέτο στην ΕΕ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βούτυρο στο ψωμί της Ούρσουλας, των Γερμανών και των Τούρκων το ψήφισμα – ντροπή.

Αναμένουμε να δούμε την στάση Γεραπετρίτη στη σύνοδο των ΥΠΕΞ που θα λάβει και την τελική απόφαση…

Ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας στο Ευρωκοινοβούλιο σχετικά με το δικαίωμα, ή όχι, κατάθεσης ΒΕΤΟ, μέλους τινος, ενάντια σε πρόταση προς την ολομέλεια με την οποία διαφωνεί, ανοίγοντας έτσι τον δρόμο, συγκυριακά, και με απλές πλειοψηφίες να καταργούνται οι ιδρυτικές πράξεις της Ένωσης, που αποτελούν και τον θεμέλιο λίθο της συγκρότησης αυτής. Δηλαδή ..μπάχαλο, αφού έτσι αχρηστεύεται ένα από τα βασικά, και αναγνωρισμένο δικαίωμα των λαών αυτής ταύτης της Ευρώπης που δημιούργησαν και την ανάγκη ύπαρξης της.

Χωρίς να προβλέπεται πρόνοια αλλαγής αυτών, παρά μόνο μετά από απόφαση μίας διευρυμένης,ευρέως διευρυμένης, ψηφοφορίας στο Ευρωκοινοβούλιο, ή σε διάσκεψη κορυφής, ανά τακτά και πολύ αραιά χρονικά διαστήματα.

Συνεπώς Ευρωπαϊκό καταστατικό …διάτρητο στην βούληση της εκάστοτε απλής πλειοψηφίας που θα δημιουργεί ένα άλλο. Μέχρι μία άλλη ψηφοφορία ΝΑΤΟ καταρήσει και αυτό, και να …πηγαίνει λέγοντας. Και όλα αυτά, και παρά το ότι κάθε μέλος που, όπως στην επίμαχη πρόσφατη ψηφοφορία, διαφώνησε, κατα την ένταξη υπέγραφε το ΝΑΙ. ΣΕ ΟΛΑ, και ασμένως σε αυτά. Ποτέ δεν ανακοινώθηκε η εθνότητα των ευρωβουλευτών που διαφώνησαν.

Τα πάντα, και προσωπικώς, απρόσωπα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ