Σάλος με το “παραλήρημα” Χαρίτση στο Πρώτο Θέμα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Είναι ξεκάθαρο πλέον ότι ο κυβερνητικός μηχανισμός στηρίζει την νέα κοινοβουλευτική ομάδα που δημιουργήθηκε από τους διαφωνούντες στον ΣυΡιζΑ.

Φαίνεται ότι η συγκεκριμένη ομάδα που συμπεριλαμβάνει μάλιστα και τους δύο μουσουλμάνους τους οποίους ο ίδιος ο Μητσοτάκης – διά του υπουργού του Άκη Σκέρτσου – χαρακτήριζε ανθρώπους του τουρκικού προξενείου, θα δώσει πολύτιμες ψήφους, ώστε να περάσει η συμφωνία που ετοιμάζει η κυβέρνηση με τον Ερντογάν, και θα απαιτήσει 180 σύμφωνες γνώμες βουλευτών εντός κοινοβουλίου.

Η συνέντευξη όμως του Χαρίτση στο Φιλοκυβερνητικό Πρώτο Θέμα, είναι μνημείο διχασμού, ιδεολογικού ρατσισμού και αναχρονισμού.

Ένα πραγματικό παραλήρημα, όπου ως «άνθρωποι» χαρακτηρίζονται μόνο οι «προοδευτικοί» και όχι οι υπόλοιποι «νοικοκυραίοι»!

Μιλάμε για μια πραγματική κατάντια, με ευθύνη φυσικά του ίδιου του Μητσοτάκη. Μια ζωή, το σύστημα Μητσοτάκη ήθελε την κοινωνία διχασμένη και τοξική. Φαίνεται δυστυχώς ότι το νέο εγχείρημα, δεν έχει απλώς την έγκριση Μητσοτάκη, αλλά και την πλήρη στήριξη γιατί απλούστατα τον εξυπηρετεί πολυδιάστατα.

IMG 4392
Το παραλήρημα Χαρίτση!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ