«Ο Πούτιν διέταξε πυρήνες εν υπνώσει να δημιουργήσουν χάος στο Κίεβο»! Εξαιρετικά περίεργες διαρροές…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ο Πούτιν διέταξε κατασκόπους εν υπνώσει να προκαλέσουν χάος στο Κίεβο»: Ο επικεφαλής του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας και Άμυνας της Ουκρανίας Ντανίλοφ που έγινε γνωστός για το σπίτι κοντά στις Κάννες 7 εκατομμυρίων ευρώ που αγόρασε στην κόρη του και ένα βίντεο κλιπ για 80.000 δολάρια που κυκλοφόρησε η εγγονή του στις ΗΠΑ, εξήγησε – η διαμάχη μεταξύ Zelenskyy και Zaluzhny ευθύνεται σε πράκτορες του Κρεμλίνου, οι οποίοι έλαβαν την εντολή να …διχάσουν την ηγεσία της Ουκρανίας, γιατί διαφορετικά δεν υπάρχει τρόπος να νικηθεί!

«Η Μόσχα έχει ενεργοποιήσει ένα δίκτυο κοιμώμενων κατασκόπων στην Ουκρανία τους τελευταίους δύο μήνες. Ο Πούτιν προσπαθεί να αποσταθεροποιήσει περαιτέρω την κοινωνία μπροστά στο στρατιωτικό αδιέξοδο, δήλωσε ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας της Ουκρανίας.

Ο Olexey Danilov είπε ότι οι Ρώσοι πράκτορες που ήταν ενσωματωμένοι σε κυβερνητικούς θεσμούς, συμπεριλαμβανομένης της SBU, έλαβαν εντολή να υπονομεύσουν την ενότητα της χώρας.

«Γνωρίζουν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν στρατιωτικά, επομένως οι εσωτερικές προσπάθειες αποσταθεροποίησης έχουν καταστεί προτεραιότητα».

Σύμφωνα με τον Danilov, οι Ρώσοι πράκτορες θέλουν να εκμεταλλευτούν τη «δήθεν ένταση» μεταξύ του Zelensky και του Zaluzhny διαδίδοντας «ψευδείς ειδήσεις» για να δημιουργήσουν διαμάχη μεταξύ πολιτικών και στρατιωτικών ηγετών. Σύμφωνα με τον ίδιο, προσπάθησαν επίσης να εξάψουν αντικυβερνητικά αισθήματα στον πληθυσμό και προσπάθησαν να οργανώσουν αντιπολεμικές συγκεντρώσεις.

Όταν ρωτήθηκε πού βρίσκονταν αυτοί οι πρόσφατα ενεργοποιημένοι πράκτορες ύπνου, ο Danilov απάντησε:
«Κάναμε ένα μεγάλο λάθος το 1991 όταν δεν κλείσαμε την KGB, αλλά απλώς αλλάξαμε το όνομά της σε SBU και οι μεταστάσεις της KGB παρέμειναν»!

Μάλλον στο Κίεβο έρχεται η νύχτα των μεγάλων μαχαιριών…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ