Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου, 2024

Έφυγε αθορυβα απο τη ζωη σε ηλικια 93 ετων ένας απο τους μεγαλύτερους επιχειρηματιες της χώρας στον χώρο των πετρελαίων, πεθανε ο Γιώργος Π Αλεξανδριδης

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πεθανε πλήρης ημερών, σε ηλικία 93 ετών ο Γιώργος Αλεξανδρίδης, κορυφαίο στέλεχος της Motor Oil και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από συστάσεως της εταιρείας:

IMG 7905

Με βαθύτατη οδύνη αποχαιρετάμε τον Γιώργο Π. Αλεξανδρίδη, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Motor Oil. Εναν άνθρωπο που υπήρξε πυλώνας δημιουργίας και ανάπτυξης της Motor Oil, πηγή έμπνευσης και συνοδοιπόρος της διαδρομής της Εταιρείας μας από την πρώτη κιόλας ημέρα λειτουργίας της.

Ένα λαμπρό μυαλό, μια πηγαία ψυχή, ένα πνεύμα με μοναδική οξύνοια. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Η οικογένεια της Motor Oil, καθεμία και καθένας από εμάς, θα τον θυμόμαστε με απεριόριστο σεβασμό.

Παράκληση της οικογενείας όπως αντί στεφάνων δοθούν δωρεές στο Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο. Εις μνήμην η Motor Oil πραγματοποιεί δωρεά 100.000 στον Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο, «Ελπίδα».

Ο Γιώργος Π. Αλεξανδρίδης γεννήθηκε το 1930. Σπούδασε Οικονομικά στην Ανώτατη Σχολή Οικονομικών & Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ). Υπήρξε μέλος της ανώτατης διοικητικής στελεχιακής ομάδας της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) Α.Ε. επί σειρά ετών και ήταν μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από συστάσεως της Εταιρείας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ