Η απάντηση του Ελον Μασκ σε πρόσκληση να επισκεφτεί τη Γάζα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος και ιδιοκτήτης της πλατφόρμας X, Έλον Μασκ, ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση της Χαμάς προς τον ίδιο να επισκεφτεί τη Γάζα μετά την επίσκεψή του στο Ισραήλ, αυτό ανέφερε ο Μασκ σε Tweet στο Χ.

Ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς κάλεσε τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο την Τρίτη να επισκεφθεί τη Λωρίδα της Γάζας για να δει την έκταση της καταστροφής που προκλήθηκε από τους ισραηλινούς βομβαρδισμούς.

Συγκεκριμένα, ο Οσάμα Χαμντάν , ανώτερος αξιωματούχος της Χαμάς, δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στη Βηρυτό, «Τον προσκαλούμε να επισκεφθεί τη Γάζα για να δει την έκταση των σφαγών και των καταστροφών που διαπράχθηκαν εναντίον του λαού της Γάζας, σύμφωνα με τα πρότυπα αντικειμενικότητας και αξιοπιστίας».

Χθες, Δευτέρα, ο Μασκ περιόδευσε τον τόπο της επίθεσης της Χαμάς στο Ισραήλ και δήλωσε τη δέσμευσή του να κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να σταματήσει τη διάδοση μίσους.

Η επίσκεψη του Μασκ στα κατεχόμενα έρχεται αφότου ο Λευκός Οίκος καταδίκασε αυτό που περιέγραψε ως «αντισημιτισμό» από τον Μασκ και τη διάσημη πλατφόρμα του, «πρώην X-Twitter», μετά το “like” του σε μια ανάρτηση που πολλές οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων είπαν ότι αναφέρεται σε παλιά θεωρία συνωμοσίας και ενθάρρυνε το μίσος.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ