Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024

Τι μπορείς να πεις σε αυτόν τον πατέρα; Έχασε την κόρη του στα Τεμπη και τωρα τον καλούν να παραλάβει το πτυχιο της……

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μου τηλεφώνησαν απο την Γραμματεία της Αρχιτεκτονικής Σχολής του ΑΠΘ για να μου γνωστοποιήσουν ότι την προσεχή Δευτέρα στις 4/12/23 θα γίνει η τελετή απονομής πτυχίων και αν μπορεί να παραβρεθεί κάποιος να παραλάβει το πτυχίο της Ελπίδας.

Αυτό που κυριάρχισε αμέσως στο μυαλό μου ήτανε ότι ενώ όλοι θα είναι μέσα στην τρελλή χαρά για τις επιδόσεις του παιδιού τους και θα του εύχονται καλή σταδιοδρομία στη ζωή τους, εγώ θα στέκομαι σαν σκιάχτρο με ένα άψυχο χαρτί στα χέρια χωρίς παιδί να ευχηθώ.

Κάποιοι φρόντισαν γι αυτό. Δεν θα πάμε με την γυναίκα μου τελικά. Θα είναι πολύ οδυνηρό και για τους δυό μας. Θα πάνε τα αδέρφια της που λόγω του νεαρού της ηλικίας, έχουν διαφορετικές ανοχές

Η Ελπίδα Χούπα είναι ένα από τα 57 θύματα της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, ένα από τα αδικοχαμένα παιδιά στο φλεγόμενο βαγόνι του Intercity. Eίχε αποφοιτήσει από την Αρχιτεκτονική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ανέμενε να παραλάβει το πτυχίο της.

Στην πια πάνω ανάρτηση ο πατέρας της Ελπίδας, Χρήστος Χούπας, εξηγεί γιατί δεν μπορεί να πάρει το πτυχίο της κόρης του από το ΑΠΘ, μολονότι τον κάλεσαν στην τελετή αποφοίτησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ