Ο Παπαργυρόπουλος τα χώνει στις τράπεζες: Αυτά τα κοράκια, οι αρουραίοι, τα σκουλήκια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν το βάζω κάτω, θα φτάσω ως εκεί που επιτρέπει ο νόμος», δήλωσε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος για τον πλειστηριασμό του σπιτιού του και συνέχισε λέγοντας «γνωρίζω προσωπικά ποιος πήρε το σπίτι μου, ζητώ με εξώδικο να μάθω αν η τράπεζα έχει δικαίωμα μεταβίβασης». Ακόμα, αποκάλυψε πως η τράπεζα του πήρε 550.000 ευρώ από το μαγαζί του στο Κολωνάκι.

Και συνέχισε λέγοντας: «Είμαι ένα από τα πολλά θύματα, ίσως και να βρω και δύο δικηγόρους, αλλά ο κόσμος δεν έχει χρήματα να φάει, πόσο μάλλον να διεκδικήσει την περιουσία του, να πληρώνει τα έξοδα. Δε θέλω να κάνω τον αντάρτη, αλλά προσπαθώ να δω πώς θα δικαιωθώ εγώ και όλοι οι Έλληνες που κινδυνεύουμε».

Αναφέρθηκε και σε ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό του: «Ήρθε και με βρήκε Συνταγματολόγος. Κάποιοι ακούν αυτά που λέω, μπορεί καμιά φορά να λέω υπερβολές, αλλά με φτάνει ο πόνος μου εκεί. Με πνίγει το παράπονο. Έσπασε η δουλειά μας, δεν παίρνουμε λεφτά. Εχω 35 ταμειακές μηχανές εδώ και δέκα χρόνια σε μια αποθήκη. Δέκα χρόνια δεν έχω δουλειά, δεν έχω σύνταξη. Πού πάμε ρε παιδιά; Ποιος θα μας σώσει; Το σπίτι στο τέλος αυτά τα κοράκια, τα γεράκια, οι αρουραίοι, τα σκουλήκια, πως να τους πω, θα το πάρουν αλλά εδώ είναι αν υπάρχει ένας υπεύθυνος σε αυτό το κράτος».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ