Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου, 2024

Θριαμβευτής ο Πούτιν και για το Σπίγκελ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε συνέχεια του Εκόνομιστ, το οποίο πρόσφατα στο πρωτοσέλιδο του κατέληγε στο συμπέρασμα ότι ο Πούτιν νικάει στην γενικευμένη αντιπαράθεση, και το κορυφαίο γερμανικό περιοδικό Σπίγκελ δημοσιεύει άρθρο – παρέμβαση στο ίδιο μήκος κύματος. Όλα αυτά, οπωσδήποτε δεν είναι τυχαία και θα πρέπει να προετοιμαστούμε για μία οβιδιακή αλλαγή στην πολιτική δυτικών δυνάμεων έναντι της Ουκρανίας.

«Ο Πούτιν έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος με τον εαυτό του» – έτσι σχολιάζει η γερμανική έκδοση του Spiegel τα αποτελέσματα της στρατιωτικής σύγκρουσης.

«Ο Ρώσος πρόεδρος λέει ότι η χώρα του έχει γίνει ισχυρότερη και έχει δίκιο» Σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό.

Το άρθρο αναφέρει ότι η Δύση έχει από καιρό πειστεί για την αποτυχία της, αλλά μετά από 21 μήνες σύγκρουσης, «ο Ρώσος ηγεμόνας λειτουργεί τέλεια». Η οικονομία της Ρωσίας έχει αναπτυχθεί από τότε που ξεκίνησε η σύγκρουση, ο Πούτιν μιλά στη συνεδρίαση της G20, δεν υπάρχουν προβλήματα στο εσωτερικό της χώρας και τα πράγματα πάνε καλά στο μέτωπο, αναφέρει το Spiegel.

Το Spiegel ισχυρίζεται ότι ο Πούτιν είναι νικητής (als der Sieger).

“Η ανεργία είναι σε χαμηλό επίπεδο. Ο κατασκευαστικός κλάδος της Ρωσίας αναφέρει ακόμη και ρεκόρ. Αυτό σημαίνει ότι η οικονομική κατάρρευση που τόσο περίμενε η Δύση δεν θα συμβεί. Η χώρα παρακάμπτει τις κυρώσεις με τη βοήθεια της Κίνας και άλλων χωρών εταίρων.”

ΔΗΜΟΦΙΛΗ