Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Περίεργη παρέμβαση Στόλτενμπεργκ: Προετοιμάζει για ήττα στην Ουκρανία και κλείνει το μάτι στην στρατιωτική ηγεσία της χώρας!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Στόλτενμπεργκ προειδοποιεί ότι πρέπει να προετοιμαστούμε για «άσχημα νέα από την Ουκρανία». Την άποψη αυτή εξέφρασε το Σάββατο σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό δίκτυο ARD.

«Πρέπει επίσης να είμαστε προετοιμασμένοι για άσχημα νέα», είπε ο Γενικός Γραμματέας της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, απαντώντας στο ερώτημα εάν φοβάται ότι η κατάσταση στην Ουκρανία θα επιδεινωθεί στο μέλλον.

«Οι πόλεμοι εξελίσσονται σταδιακά. Αλλά πρέπει να υποστηρίξουμε την Ουκρανία σε καλές και κακές στιγμές». Η αύξηση της παραγωγής πυρομαχικών, σύμφωνα με τον Στόλτενμπεργκ, είναι ζωτικής σημασίας.

Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι οι χώρες του ΝΑΤΟ δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στην αυξημένη ζήτηση για πυρομαχικά. Η Ουκρανία, πιστεύει ο Γενικός Γραμματέας, βρίσκεται σε «κρίσιμη κατάσταση».

Ωστόσο, δεν απάντησε στο ερώτημα πώς πρέπει να ενεργήσει η διοίκηση στο Κίεβο για να αντιμετωπίσει την κατάσταση που ο ίδιος περιέγραψε.

«Θα αφήσω αυτές τις δύσκολες επιχειρησιακές αποφάσεις στη διακριτική ευχέρεια των Ουκρανών και της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας», είπε ο Στόλτενμπεργκ, Κρατώντας εξόφθαλμα ίσες αποστάσεις από τον Ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι και τον αρχηγό του ουκρανικού στρατού, Ζαλούζνι, ο οποίος φαίνεται πως επιθυμεί την συνθηκολόγηση με τη Ρωσία…

ΔΗΜΟΦΙΛΗ