Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου, 2024

Σάλος με την παρέμβαση του Γιάννη Καλλιανου: Τα έκτακτα δελτία καιρού έχουν χάσει την αξιοπιστία τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα πήρε κι ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Καλλιανος με την ανικανότητα των αρμοδίων που προσπαθούν να κρύψουν την ανεπάρκεια τους πίσω από μια απλή επιδείνωση του καιρού
Τα « έκτακτα δελτία καιρού έχουν χάσει την αξιοπιστία τους», γράφει και καταλήγει, «οι πολιτες δυσανασχετούν»

Η ανάρτηση του Γιάννη Καλλιανου:

Τα «Έκτακτα Δελτία Καιρού» έχουν χάσει πια την αξιοπιστία τους
Τα κάθε τρεις και λίγο «Έκτακτα Δελτία Επιδείνωσης του Καιρού» από διάφορους φορείς, αρχίζουν πλέον και χάνουν και το ενδιαφέρον τους αλλά και την αξιοπιστία τους. Έρχονται μετά -και δικαίως- οι διάφορες ιστοσελίδες, τα δελτία ειδήσεων, τα ραδιόφωνα και οι εφημερίδες και το αναπαράγουν, και επομένως η λανθασμένη είδηση “ταξιδεύει” σε όλη την Ελλάδα. Και σε λίγο καιρό κανένας δεν θα τα πιστεύει και δεν θα τα λαμβάνει υπόψιν του.
Επομένως, άλλο πράγμα είναι ένα «Δελτίο Μεταβολής του Καιρού», όπως αυτή που θα έρθει για παράδειγμα σήμερα το βράδυ στην Ανατολική Μακεδονία & στη Θράκη και από αύριο και σε άλλες περιοχές της Ανατολικής και Νότιας Ελλάδας (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) που μέσα στο χειμώνα είναι μια φυσιολογική καιρική εξέλιξη με άστατο καιρό (βροχές και καταιγίδες σε μικρό μέρος της χώρας αλλά και πτώση της θερμοκρασίας) και άλλο το «Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης του Καιρού» που μέσα στο χειμώνα θα σήμαινε κάτι «Έκτακτο», δηλαδή μια ακραία μεταβολή του καιρού για την εποχή, μια έκτακτη καιρική μεταβολή, ένα σημαντικό καιρικό σύστημα που θα οδηγούσε σε μια γενικευμένη κακοκαιρία.
Επίσης άλλο είναι και το «Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνο Καιρικών Φαινομένων» που εκεί πρέπει πράγματι να είμαστε προσεκτικοί λόγω της σφοδρότητας των επικείμενων καιρικών φαινομένων.
Προσοχή λοιπόν, οι πολίτες αρχίζουν και δυσανασχετούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ