Άγρια δολοφονια 14χρονης στα Σκοπια

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι το 14χρονο κορίτσι το οποίο απήχθη από το σπίτι του στα Σκόπια πριν από μερικές ημέρες, εντοπίστηκε τελικά άγρια δολοφονημένη το βράδυ της Κυριακής, σε ερημική περιοχή.

Για την 14χρονη Βάνια εξέδωσε ανακοίνωση και το Χαμόγελο του Παιδιού, μέσω της οποίας έκανε έκκληση σε όποιον γνώριζε κάτι να ενημερώσει τις αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, στην απαγωγή της 14χρονης φέρεται να είναι αναμεμιγμένος και ο πατέρας της. Όπως δήλωσε σήμερα ο υπουργός εσωτερικών  Όλιβερ Σπάσοφσκι, το κίνητρο της απαγωγής ήταν το προσωπικό όφελος, με σκοπό οι απαγωγείς να αποσπάσουν χρήματα από τη μητέρα της 14χρονης. Ο πατέρας της ανήλικης φέρεται να ενημέρωσε τους απαγωγείς για τις κινήσεις της.

vanja

Για την υπόθεση συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο δολοφόνος διέφυγε αρχικά στη Σερβία και από εκεί στη Βουλγαρία.

Ο πατέρας της 14χρονης Βάνια Γκιόρτσεφσκα αρνείται ότι εμπλέκεται στην απαγωγή της κόρης του.

Σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών, ο κύριος οργανωτής της απαγωγής σκότωσε την 14χρονη με όπλο φοβούμενος ότι θα μπορούσε να συλληφθεί από την αστυνομία που είχε ξεκινήσει έρευνα για την απαγωγή.

Η 14χρονη είχε απαχθεί στις 27 Νοεμβρίου μπροστά από το σπίτι της στα Σκόπια, την ώρα που κατευθυνόταν στο σχολείο της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ