Αυτή ήταν η Ελλάδα που παρέδωσε ο Κώστας Καραμανλής, κ. Μητσοτάκη

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Του 2008, το ελληνικό ΑΕΠ σύμφωνα με τα στοιχεία της παγκόσμιας τράπεζας, ανήλθε στα 356 δισεκατομμύρια $.

Έπειτα, ο Κώστας Καραμανλής γκρεμίστηκε. Τον γκρέμισαν. Η Ελλάδα είχε γίνει στην πράξη, μία υπολογίσιμη δύναμη. Το ΑΕΠ της ήταν πολύ μεγαλύτερο ακόμα και από το Ισραήλ. Ήταν επίσης μεγαλύτερο από όλα τα Βαλκάνια μαζί.

Βλέποντας σήμερα τον Κυριάκο Μητσοτάκη να μιλάει για οικονομικό θαύμα, όταν μετά βίας του ΑΕΠ φτάνει τα 216 δισεκατομμύρια $, προκαλεί μόνο ειρωνεία.

Η καταστροφή της Ελλάδας ήταν μεθοδευμένη. Από την ακύρωση της πολιτικής των αγωγών, που θα εξασφάλιζαν στην πατρίδα μας φθηνή ενέργεια (όπως ακριβώς είχε η Γερμανία), καθιστώντας την μάλιστα ενεργειακό κέντρο στην περιοχή με ό,τι αυτό συνεπάγεται, από την γενοκτονία, καθώς ο Καραμαλής ήταν ο πρωθυπουργός που παρέδωσε τον αριθμό γεννήσεων μεγαλύτερο από τον αριθμό θανάτων, ενώ σήμερα ο ελληνικός πληθυσμός συρρικνώνεται χωρίς προηγούμενο.

IMG 4454
Το ΑΕΠ επί Καραμανλή ξεπερνούσε κι αυτό που Ισραήλ

Καλό είναι λοιπόν, να μην πιάνουν στο στόμα τους τον Κώστα Καραμανλή. Ειδικά οι υπηρέτες του σημιτισμού – Μητσοτακισμού που οδηγούν την Ελλάδα στον όλεθρο.

Γίνεται πλέον αντιληπτό, ότι όσοι γκρέμισαν τον Καραμανλή, είχαν στόχο την ίδια την Ελλάδα και τον ελληνισμό. Απλώς, ο Καραμανλής στεκόταν στη «μέση»…

IMG 4455

ΔΗΜΟΦΙΛΗ