Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου, 2024

Έσβησε αθορυβα στα 110 της χρόνια η Παναγιώτα Αποστολοπούλου – Είχε την ευτυχία να αποκτήσει έξι εγγόνια, δώδεκα δισέγγονα και επτά τρισέγγονα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Θλίψη αλλά και χαρά επικρατούν στην Ηλεία καθώς έφυγε από την ζωή πλήρης ημερών, καταφέρνοντας να συμπληρώσει αισίως 110 χρόνια ζωής, η Παναγιώτα Αποστολοπούλου. Η θλίψη αφορά ότι κανείς δεν θα την δει ξανά και η χαρά γιατί έζησε μια μεγάλη και γεμάτη ζωή με καλές και κακές στιγμές στις οποίες ποτέ δεν το έβαλε κάτω.

Σύμφωνα με το patrisnews.gr, η Παναγιώτα γεννήθηκε το 1913 το χωριό Τραγανό του δήμου Πηνείου. Παντρεύτηκε τον Παναγιώτη Αποστολόπουλο και έδωσε από νωρίς μάχη καθώς έχασε τον σύζυγό της σε μικρή ηλικία. Έτσι, φορτώθηκε εκείνη το βάρος του σπιτιού και χρειάστηκε να δουλέψει σκληρά για να μεγαλώσει τα παιδιά της, τον γιο και την κόρη της, κάνοντας ακόμα και τρεις εργασίες ταυτόχρονα!Είχε δουλέψει ως οικιακή βοηθός και σε αργαλειό!

Μάλιστα, μετανάστευσε ακόμα και στην Γερμανία το 1968 μαζί με τον γιο της για να καταφέρει να βγάλει τα απαραίτητα χρήματα. Παρά τις δυσκολίες, όμως, στάθηκε γενναία σε όλους τους αγώνες που έδωσε.

giagia2

Είχε την ευτυχία να αποκτήσει έξι εγγόνια, δώδεκα δισέγγονα και επτά τρισέγγονα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπεραιωνόβια γιαγιά περπατούσε κανονικά μέχρι πριν ένα μήνα, πριν κάνει εγχείριση για το ισχίο της.

Η γιαγιούλα έκλεισε τα μάτια της χθες, Πέμπτη και η κηδεία της θα γίνει αύριο στο χωριό που έμεινε και αγάπησε όσο κανένα άλλο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ