Η κυπριακή γενοκτονία έχει συνεργούς, αλλά ο αρχιτέκτονας είναι ο Κίσινγκερ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ατελέσφορη η προσπάθεια ξεπλύματος Κίσιντζερ (γενικού υπεύθυνου) για την Κυπριακή τραγωδία, και μάλιστα, από Κυπριακής πλευράς. Πάλι καλά που αυτή η ατελέσφορη προσπάθεια καταλογίζει και λίγες ευθύνες στον Αρχιεγκληματία Κίσιντζερ, από τις τίποτα του πριν.

Ατελέσφορη λοιπόν η προσπάθεια αφού δεν ξεκαθαρίζει το από που αρματώθηκε ο Ιωαννίδης, εγκληματικά βλακοειδώς, να ξεκινήσει το πραξικόπημα για την Ένωση (διακαής και διαχρονικός ο πόθος όλου του Ελληνισμού) της Κύπρου με την Ελλάδα, χωρίς εχέγγυα. Πήγαινε για την «δόξα»και…έγινε η σφαγή που έγινε.

Από που λοιπόν έλαβε ρητή «διαταγή» η παραπαίουσα κυβέρνηση της Ελλάδας, να μην αμυνθεί, και απέσυρε τα περιπολούντα υποβρύχια από τα ανοιχτά της Κυρήνεια, ως επίσης ακόμα και η σφαγή της ΕΛΔΥΚ να μείνει αναπάντητη, και επειδή οι Κύπριοι σύσσωμοι οδύρονταν με κατάρες (δίκαιες) κατά της Ελλάδας οποία Ελλάδα βλακοειδέστατα και χωρίς γιατί σήκωσε για «συμπαράσταση» ένα C πλήρες λοκατζήδες από την Κρήτη οποίον και καταρρίφθηκε από τους αγανακτισμένους Κύπριους πριν την προσγείωση.

Αυτά και πολλά άλλα έμαθε ο λαός τα έμαθε από τον λαό και ποτέ επίσημα, αφού τις ημέρες της τραγωδίας …ενημέρωση μηδέν.

Μέχρι σημερα φάκελος πλήρης δεν άνοιξε! Ίσως λοιπόν η σχεδίαση της Κυπριακής γενοκτονίας να ήταν και Αγγλική. Η εκτέλεση όμως αυτής φωνάζει ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ 100%, διότι μόνο το τότε ΥΠΕΞ των ΗΠΑ βρέθηκε να καθορίζει τέτοιες διεστραμμένες καταστάσεις, καθόσον τότε στον Λευκό Οίκο εκεί επικρατούσε πλήρης αστάθεια, και ο Αρχιεγκληματίας ήταν σταθερώτατα παντοδύναμος και το έδειχνε. Άλλωστε αυτό αποδείχτηκε και αμέσως μετά με τον ΑΤΤΙΛΑ2 , που ακολούθησε, με τον Τούρκο να εκμεταλλεύεται πλήρως την συγκυρία, και τον Αμερικανό υπουργό της Άμυνας που λεκτικά επ´ αυτού αντέδρασε και μετά και χωρίς αιτία, δεν ξαναμίλησε.

Τέλος ας ειπωθεί ξανά πως μόνο οι ΗΠΑ, και όχι η Αγγλία, μπορούσε, και μπορεί, να δέσει την Ελλάδα «χειροπόδαρα» και το έπραξε. Δεν χρειάζονται περισσότερα.

Μ.Π.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ