ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2026
ΑΠΟΨΕΙΣ

Σημαντικές ανάγκες υγείας των πολιτών δεν καλύπτονται λόγω μεγάλης λιστών αναμονής η απουσίας δομής Υγείας κοντά στον τόπο κατοικίας τους

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Πρόσθεσε το olympia.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Του Βασίλη Βιλιάρδου

Ακόμη μία θλιβερή ελληνική πρωτιά

“Ανάγκες υγείας που δεν καλύπτονται για τους Πολίτες – εξαιτίας συνθηκών φτώχειας, λιστών αναμονής η απουσίας δομής Υγείας κοντά στον τόπο κατοικίας τους”.

IMG 8565

Με βάση τα στοιχεία της ευρωπαϊκής στατιστικής υπηρεσίας, το 16,7% των Ελλήνων Πολιτών δήλωσαν πως δεν κατάφεραν να κάνουν εξετάσεις – ενώ ο μέσος όρος της ΕΕ είναι μόλις 3,3%.

Το ποσοστό των Πολιτών που δηλώνουν στην έρευνα πως ευρίσκονται σε κίνδυνο φτώχειας στην ΕΕ και ανέφεραν ανεκπλήρωτες ανάγκες, είναι 6,1% – ενώ στην Ελλάδα 28,5%. Αυτές είναι οι “επιτυχίες” της οικονομικής πολιτικής της κυβέρνησης – με την Ελλάδα ουραγό της ΕΕ σε όλους σχεδόν τους κοινωνικούς δείκτες. Κατάντημα – δυστυχώς!

https://twitter.com/viliardosv/status/1734301912348963019?s=61&t=69qM24fvfz5o3nkoW_wjtw ΠρωτοσελιδαΕιδήσεις