26χρονος απο το Πακισταν ο δραστης που ξυλοκόπησε την 86χρονη γριούλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

του άγριου ξυλοδαρμού μιας 86χρονης μέσα στο σπίτι της.

Η σοκαρισμένη ηλικιωμένη αναγνώρισε τον δράστη μέσα από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται και άμεσα έγινε η σύλληψή του. Μετά τις καταθέσεις που είχαν πάρει τα στελέχη της ΕΛΑΣ, ξεκίνησαν έρευνα και εντόπισαν τον αλλοδαπό στην Ιεράπετρα και αρχικά τον προσήγαγαν. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία.

Το αποτρόπαιο περιστατικό συνέβη χθες, με έναν νεαρό να μπουκάρει στο μικρό διαμέρισμα της γιαγιάς στη Γρα Λυγιά, από ανασφάλιστη πόρτα. Η γιαγιά εκείνη την ώρα κοιμόταν, όμως κατάλαβε ότι κάποιος βρισκόταν στο σπίτι.

Σύμφωνα με το neakriti.gr τον ρώτησε «Τι κάνεις εδώ; Ποιος είσαι; Τι θέλεις;», ενώ όταν τον ρώτησε αν θέλει λεφτά, της απάντησε όχι και τότε άρχισε το μαρτύριό της. Χωρίς άλλη κουβέντα άρχισε να την γρονθοκοπεί στο πρόσωπο, την τράβηξε από το κρεβάτι, την πέταξε στο πάτωμα και την ποδοπατούσε!

Τις φωνές για βοήθεια της γιαγιάς άκουσε επιχειρηματίας κοντά στο σπίτι και ο άνθρωπος φώναξε και άλλους γείτονες και τα παιδιά της γυναίκας και άρχισαν να αναζητούν τον δράστη

Η 86χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται χωρίς να κινδυνεύει η ζωή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ