Γκάζι: Αλβανοί και οι δύο δράστες, πυροβόλησαν τους Έλληνες για «πλάκα»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπαινοβγαίνουν στην Ελλάδα ανενόχλητοι! Ποιοι τους καλύπτουν;

Ο αλβανικός Τύπος καλύπτει εκτενώς το αιματηρό περιστατικό στο Γκάζι, με δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής, όπου ο ένας συνελήφθη. Ο “πιστολέρο,” 37 ετών, τραυμάτισε τρία άτομα, ενώ παραμένει ασύλληπτος. Το top-channel δημοσίευσε τη φωτογραφία και το όνομα του πιστολέρο, αποκαλύπτοντας εγκληματική δράση στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο πιστολέρο είναι ο Ναντί Ισμέτ Ι., ηλικίας 35-37 ετών, που στο παρελθόν φέρεται να είχε απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα.

Ο 37χρονος, που απελάθηκε δύο φορές από την Ελλάδα, κρίθηκε ένοχος για ένοπλη ληστεία το 2012 και συνδέεται με τη διαβόητη συμμορία Cole. Ο συνοδηγός συνελήφθη, ενώ η συμμορία Cole διαπράττει εγκλήματα και είχε τερματιστεί το 2001 μετά από βίαιες δράσεις και απαγωγές.

IMG 9025

Ο 37χρονος προξενεί ανησυχία, καθώς είχε μπλεξίματα με το νόμο και στο παρελθόν. Εμπλέκεται σε ένοπλη ληστεία το 2012, ενώ ο αδελφός του, μέλος της συμμορίας Cole, σκοτώθηκε. Ο “πιστολέρος” έχει επιστρέψει στη χώρα παρά τις απελάσεις από την Ελλάδα. Η συμμορία Cole, δραστηριοποιούμενη κατά τη διάρκεια 1997-2001, ήταν γνωστή για εγκλήματα όπως απαγωγές, ανθρωποκτονίες, καταστροφή κρατικών υποδομών και διακίνηση ναρκωτικών. Οι αρχηγοί της συμμορίας συνελήφθησαν το 1997, ενώ τελικά καταδικάστηκαν το 2001. Ο αρχηγός υπηρξε σωματοφύλακας του Ιταλού πρωθυπουργού και τελικά καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ