Πρωτοφανές: Ανηλικοι έπαιξαν ξύλο στο Μύλο των ξωτικών στα Τρίκαλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαστάσεις επιδημίας έχουν λάβει τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων στη χώρα μας, με τα «κρούσματα» να συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, όπως αποδεικνύει και το συμβάν που διαδραματίστηκε σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της πόλης των Τρικάλων.

Με βάση πληροφορίες του trikalavoice.gr, μαθητές από σχολεία των Ιωαννίνων και της Λάρισας είχαν εκδράμει σήμερα στα Τρίκαλα, για να επισκεφθούν τον περίφημο «Μύλο των Ξωτικών». Ωστόσο, ενώ βόλταραν στο χριστουγεννιάτικο πάρκο, άρχισαν να λογομαχούν μεταξύ τους, με την κατάσταση σύντομα να «ξεφεύγει» και να «στήνουν» άγριο καβγά.

Το αποτέλεσμα ήταν τρεις από τους μαθητές να χρειαστεί να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και την αστυνομία να προχωρά σε προσαγωγές μαθητών από τέσσερα λεωφορεία. Στο αστυνομικό τμήμα προσήλθαν να καταθέσουν και οι συνοδοί καθηγητές τους, αλλά, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παρά το γεγονός ότι έχουν υποδειχθεί οι υπαίτιοι του περιστατικού, δεν φαίνεται να υπάρχει πρόθεση από καμία πλευρά για κατάθεση μηνύσεων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ