Μαρια Δεναξα: Ο κόσμος διολισθαίνει σε έναν πρωτόγνωρο αυταρχισμό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε διαδικτυακή της παρέμβαση η Μαρια Δεναξα αναφερει:

Γίνονται τερατώδη πραγματάκια στον κόσμο ο οποίος διολισθαίνει σε έναν πρωτόγνωρο αυταρχισμό, αλλά από τη μια ο πνευματικός ευνουχισμός της μάζας κι από την άλλη ο άκρατος τυχοδιωκτισμός των διεφθαρμένων εξουσιαστών, δεν αφήνουν να γίνει αντιληπτό το τέρας που γιγαντώνεται.
🔴 Χθες στη Γαλλία, ο Μακρόν πέρασε έναν μεταναστευτικό νόμο που εξουδετέρωσε πολλά δημοκρατικά αναχώματα και η ακροδεξιά πανηγυρίζει. Σε Αυστρία, Ιταλία, Γερμανία κι αλλού στο δυτικό κόσμο, το τέρας του φιδιού τρέφεται καλά και κουνάει ήδη το δάχτυλο.
🔴Η αναβίωση του φασισμού που γιγαντώνεται με δήθεν δημοκρατικό περιτύλιγμα και θορυβώδη αποπροσανατολισμό από ΜΜΕ και υποτιθέμενους θεσμούς, δεν έρχεται από το μέλλον.
🔴 Παρόλο που γίνεται βίωμα, η δηθενιά και η άγνοια λετουργούν σαν παρωπίδες σε ανιστόρητους ανθρώπους και κοινωνίες που πέφτουν στα τέσσερα στο βωμό του καταναλωτισμού ο οποίος έγινε θρησκεία, παιδεία, αποκλειστικός τρόπος ζωής παρόλο που σε λίγο δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι ευτυχισμένος.
🔴Ας συνεχίσουμε λοιπόν το κοινό μας ταξίδι στο χρυσοσκονισμένο συννεφάκι μας. Απλά να υπενθυμίσω πως ο φασισμός έρχεται πρώτα για τους άλλους κι ύστερα για όλους.
Καλές Γιορτές 🎄
Μ+

ΔΗΜΟΦΙΛΗ