Μεγάλη “απρέπεια” στους χριστιανούς πολίτες, της Σακελλαροπούλου στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον αποχαρακτηρισμό των Χριστουγέννων και άλλων χριστιανικών εορτών που έχουν επιβάλει ευρωπαϊκές χώρες για να μην θίγονται κυρίως οι μουσουλμάνοι πολίτες, φαίνεται ότι υιοθετεί και η δική μας Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Κατά την χθεσινή τελευταία συνάντηση για το 2023 που είχε με τον Πρωθυπουργό, απέφυγε πολλάκις να πει «Καλά Χριστούγεννα» παρά το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στην αρχή της τοποθέτησής του και στο τέλος της ευχήθηκε όπως κάνουν όλοι οι Έλληνες.

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου αρκέστηκε σε ένα ψυχρό «χρόνια πολλά» απευθυνόμενη στον κ. Μητσοτάκη, ενώ ο ίδιος δεν παρέλειψε να της ευχηθεί και για το νέο έτος. Το σκέτο «χρόνια πολλά» έχει αρχίσει να απασχολεί την Ευρώπη, όπου στα σχολεία τα παιδιά δεν επιτρέπεται να στολίζουν τις αίθουσες, να λένε τα κάλαντα ή να εύχονται «Καλά Χριστούγεννα».

Η συνάντηση της ΠτΔ με τον Πρωθυπουργό – μπροστά στις κάμερες- διήρκεσε αρκετά λεπτά και είχε την ευκαιρία να ξεστομίσει την λέξη Χριστούγεννα. Παρατηρώντας όμως και τον διάκοσμο του Προεδρικού Μεγάρου – ότι έδειξε η τηλεοπτική κάμερα- βλέπουμε ότι απουσιάζει ο χριστουγεννιάτικος στολισμός. Μόνη εξαίρεση είναι δύο ρόδια στο τραπεζάκι του καθιστικού που είναι άγνωστο εάν τοποθετήθηκαν για το γούρι.

Η κ.Σακελλαροπούλου παρατήρησε ότι πρέπει να μην αφήσουμε κανέναν μόνο «αυτές τις ημέρες» (εννοεί τα Χριστούγεννα) και ευχήθηκε με αδιάφορο ύφος «χρόνια πολλά σε σας, σε όλους».

Θα έχει ενδιαφέρον λοιπόν όταν ακούσει τα κάλαντα στο Προεδρικό Μέγαρο, τι θα ευχηθεί στα μικρά παιδιά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ