Αλλοδαπός παιδοβιαστης του Κολωνού Κυκλοφορούσε ελεύθερος, μεθυσμένος, χωρίς δίπλωμα!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τον έπιασαν για αλλο λογο χθες αστυνομικοί στην Αιτωλοακαρνανία οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες στον 35χρονο αλλοδαπό για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ).

Όλα ξεκίνησαν όταν ο άντρας είχε ατύχημα στην Εθνική Οδό Αγρινίου – Θέρμου καθώς οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ. Ο ίδιος δεν τραυματίστηκε, ωστόσο το αυτοκίνητό του υπέστη υλικές ζημιές.

Το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε από τους αστυνομικούς έδειξε πως το αλκοόλ στο αίμα του ήταν πάνω από το επιτρεπτό όριο και γι’αυτό συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία.

Στο πλαίσιο της έρευνας που έγινε για το πρόσωπό του διαπιστώθηκε όχι μόνο πως δεν είχε άδεια οδήγησης αλλά και πως είναι εμπλεκόμενος στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό!

Στις 8 Ιανουαρίου του 2024 αναμένεται να ξεκινήσει η δίκη για την φρικιαστική υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Στο σκαμνί θα καθίσουν λίγο μετά την έλευση της νέας χρονιάς ο Ηλίας Μίχος και η μητέρα της 12χρονης, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με βαριά αδικήματα που αφορούν σεξουαλική βία και εκπόρνευση ανηλίκου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ