Η χώρα χάνεται και στο Μαξίμου πανηγυρίζουν για τα καζινο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε μεγάλη κυριακάτικη εφημερίδα, διαβάζουμε ότι το υποτιθέμενο σχέδιο για απεμπλοκή 1500 αστυνομικών από την ασφάλεια «υψηλών» προσώπων δεν προχώρησε ποτέ. Άλλη μία απάτη με υπογραφή Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μόλις 28 περιπολικά για νυχτερινή βάρδια σε ολόκληρη την Αττική! Στην Αττική των 6 εκατομμυρίων, στην Αττική που έχει μετατραπεί σε θέατρο εγκλήματος, παρά τα δισεκατομμύρια που έχει πληρώσει ο ελληνικός λαός και συνεχίζει να πληρώνει, υπάρχουν μόνο 28 περιπολικά.

Έχουμε την πλήρη φαβελοποίηση της χώρας. Όποιος έχει λεφτά θα σπουδάσει, θα θεραπευτεί, θα επιβιώσει. Όποιος δεν έχει, αλίμονο του.

Την ίδια στιγμή, ο υπουργός ανάπτυξης πανηγυρίζει επειδή θα προχωρήσει το Καζίνο στο Ελληνικό. Αλίμονο εάν δεν προχωρούσε. Γιατί νομίζετε ότι άνοιξαν οι πύλες για τους παράνομους μετανάστες; Πως αλλιώς θα γινόταν φτηνά τα έργα; Πως αλλιώς θα τσέπωναν τα δισεκατομμύρια οι εθνικοί εργολάβοι; Φαίνεται ότι ξεχάσαμε γρήγορα τα περιβόητα ολυμπιακά έργα, που έγιναν από χέρια Πακιστανών, Αφγανών και κάθε καρδιάς καρύδι που έπειτα έσπευδαν στην πλατεία Συντάγματος για να κακοποιήσουν σε δημόσια θέα γυναικες την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ρίο ντε Τζανέιρο η Ελλάδα, με τη διαφορά ότι εδώ το καρναβάλι διαρκεί όλο το χρόνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ