Αιγυπτιακές πηγές διαψεύδουν ότι το Ισραήλ ξεκίνησε χερσαία επιχείρηση στα σύνορα με την Αίγυπτο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σήμερα, Σάββατο, ενημερωμένες αιγυπτιακές πηγές διέψευσαν όσα αναφέρθηκαν από ισραηλινά μέσα ενημέρωσης ότι ισραηλινά τανκς ξεκίνησαν χερσαία επιχείρηση από το Kerem Shalom στον άξονα της Φιλαδέλφειας στα σύνορα της Λωρίδας της Γάζας με την Αίγυπτο.

Οι πηγές ανακοίνωσαν το πρώτο τρίμηνο αυτού του μήνα ότι υπήρχαν ρυθμίσεις για τη λειτουργία του λιμανιού Κερέμ Αμπού Σαλέμ, επισημαίνοντας ότι οι ρυθμίσεις θα ήταν με τους ίδιους λειτουργικούς μηχανισμούς με το λιμάνι αλ Αούτζα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι τα παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν την περασμένη Πέμπτη ότι 4 Παλαιστίνιοι, συμπεριλαμβανομένου του διευθυντή του περάσματος Kerem Shalom, σκοτώθηκαν ως αποτέλεσμα ισραηλινών αεροσκαφών που στόχευαν τις εγκαταστάσεις διέλευσης ενώ εργάζονταν στην παλαιστινιακή πλευρά.

Τα παλαιστινιακά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο ισραηλινός βομβαρδισμός είχε στόχο μια περιοχή εντός της εμπορικής διάβασης Kerem Shalom, η οποία οδήγησε στο μαρτύριο του διευθυντή της διάβασης Kerem Shalom, συνταγματάρχη Μπασάμ Γκαμπέμ, στην ισραηλινή επιδρομή.

Al Qahera News

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ