Συγκλονιζει ο αιφνίδιος θανατος δυο νέων ανθρώπων στην Πατρα τις τελευταίες μέρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την παραμονή των Χριστουγέννων «έφυγε» ο 33χρονος μηχανικός αυτοκινήτων Μένιος Νιφόρας και ανήμερα ο 28χρονος μπάρμαν Παντελής Πολυδωρόπουλος, αδελφός του ηθοποιού Νίκου Πολυδερόπουλου.

Οι κηδείες και των δύο πραγματοποιήθηκαν  χθες Τρίτη. Ο «μάστορας», όπως τον φώναζαν, Μένιος, πατέρας ενός μικρού κοριτσιού, κηδεύτηκε στη Λακκόπετρα σε κλίμα μεγάλης οδύνης, ενώ τον Παντελή αποχαιρέτησαν σπαρακτικά συγγενείς και φίλοι στο Μαζαράκι Αχαΐας, τόπο καταγωγής της οικογένειάς του.

Πήγε στο νοσοκομείο με δυσφορία, τον έδιωξαν, ξαναπήγε και κάλεσαν τη γυναίκα του να τον αποχαιρετήσει!

Η απώλεια και των δύο ήταν ένας πραγματικός κεραυνός εν αιθρία για την αχαϊκή πόλη και τα όσα αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα «Γνώμη» για το χρονικό των θανάτων των δύο νέων ανθρώπων, είναι συγκλονιστικά.

Το απόγευμα της παραμονής των Χριστουγέννων, ο Μένιος Νιφόρας, ο οποίος επί δύο ημέρες ψηνόταν στον πυρετό και φέρεται να είχε διαγνωστεί με γρίπη τύπου Α, ένιωσε δυσφορία.

Είχε πάει στο νοσοκομείο, είχε δει και γιατρό, αλλά όπως γράφει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Φλαμής, τον είχαν καθησυχάσει και τον έστειλαν σπίτι. Την παραμονή όμως η δυσφορία του 33χρονου επανήλθε και η σύζυγός του Ελπίδα, με την οποία ο Μένιος ήταν ζευγάρι από παιδί, τον συνόδεψε ξανά στο νοσοκομείο.

nb keimeno niforas menios
Ο Μένιος (φωτογραφία από facebook)

Πριν προλάβουν καλά-καλά να τελειώσουν τις εξετάσεις στον Μένιο Νιφόρα, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάστασή του όχι μόνο είχε επιδεινωθεί ραγδαία, αλλά είχε υποστεί οξύ έμφραγμα!

Κάλεσαν τη γυναίκα του για να τον… αποχαιρετήσει και σύμφωνα με την εφημερίδα, της είπαν «έχεις πέντε λεπτά να τον δεις, ο άνθρωπος πεθαίνει»!  Έτσι, στα καλά καθούμενα!

Η αιτιολογία που δόθηκε ήταν πως επρόκειτο πιθανόν για κάποιο μικρόβιο που έκανε τη «ζημιά»…

Στον καναπέ του αδελφού του

Ανήμερα των Χριστουγέννων ο Παντελής Πολυδερόπουλος είχε κανονίσει να πάει στο σπίτι του αδελφού του Νίκου, για το οικογενειακό τραπέζι.

Όπως περιγράφει η «Γνώμη», ο 28χρονος μπάρμαν, την παραμονή δούλεψε κανονικά στο μαγαζί Bara (παρέμεινε κλειστό δύο ημέρες ως ένδειξη πένθους) στην οδό Ρήγα Φεραίου, αλλά επειδή είχε αισθανθεί μια δυσφορία στην περιοχή του λαιμού, πριν ξεκινήσει τη βάρδιά του, πέρασε για καλό και για κακό πρώτα από το νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».

Εκεί, οι γιατροί τον εξέτασαν και δεν βρήκαν τίποτα, ενώ αρνήθηκαν να του γράψουν αντιβίωση, όπως ζήτησε ο Παντελής Πολυδερόπουλος για να μην επιδεινωθεί η κατάστασή του κι επειδή την επόμενη μέρα ήταν Χριστούγεννα, λέγοντάς του ότι «δεν χρειάζεται».

Το μεσημέρι της Δευτέρας, πήγε στο σπίτι του Νίκου Πολυδερόπουλου και μόλις χαιρέτησε και ευχήθηκε στην οικογένειά του, έκατσε στον καναπέ, έχασε ξαφνικάτις αισθήσεις του και πέθανε!

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε αναίσθητος, διαπιστώθηκε ότι ο θάνατός του προήλθε από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ