Με το νέο χρόνο ολοκληρώνεται η ληστεία των Ελλήνων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα είχαμε λοιπόν χύμα, θα μας έλθουν και τσουβαλάτα!
Δημοσίευμα έγκριτης καθημερινής ενημερώνει περί ιδιωτικοποίησης των οικιακών αστικών υδάτων. Τώρα είναι που θα πούμε ζωτικά και το νερό «νεράκι»! Αναμενόταν, αφού μετά την ψυχρολουσία της ΔΕΗ που είπαμε το ηλεκτρικό ρεύμα «ρευματάκι» που ακολούθησε την γιγαντιαία και νομότυπη αρπαχτή δια μέσου των μή «κερδοσκοπικών» παρόχων, που άνοιξαν τον δρόμο «της χοντρής κονόμας» πολύ σύντομα θα φυτρώσουν ανάλογοι και για το νεράκι του λαού, μαζί με τα «μή κερδοσκπικά» Πανεπιστήμια, και όλα αυτά με λίαν ταχείς ρυθμούς, ίσως και ξεχαστούν μέχρι τον Μάϊο του νέου χρόνου.
Εάν όχι, από όλους, όλο και κάποιο νομοσχέδιο θα εφεύρουν αλλαγής του εκλογικού νόμου Ευρωεκλογών,μήπως και καταφέρουν να βγάλουντον «Ορίζοντα» ως λέγεται, τετραετίας οπότε και αλίμονο μας.
Όλα θυμίζουν ΓΑΠ που από το «λεφτά υπάρχουν» ταχέως φτάσαμε στο «δεν υπάρχει σάλιο» του γνωστού, τότε, υπουργού του.
Τέλος και επειδή από «ατάκες» εκλεγμένων πλέον χορτάσαμε, πριν φτάσουμε στην έσχατη και στην μακράς διαρκείας «τσέπες πανί με πανί» τέτοιας, -ας κάνουμε κάτι, αφού πλέον και οι στημένες δημοσκοπήσεις δεν ομολογούν την υπάρχουσα τάση του εκλογικού σώματος, αλλά και δεν δύνανται και πλήρως να την αποκρύψουν. Κάτι είναι και αυτό. Ελπίζοντας πλέον σε μή μονοκομματικές κυβερνήσεις, ας διατελούμε αισιόδοξοι ανατροπών. Μέσα στον χρόνο. Τον Ερχόμενο.
Καλή Πρωτοχρονιά. Τουλάχιστον, και καλές ημέρες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ