Έσβησε αθορυβα η χρυσή ηθοποιος του ελληνικού κινηματογράφου και σύζυγος του Κωστα Καρρα, Αγγελικη Μπαρούτσου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έφυγε από την ζωή η σύζυγος του πασίγνωστου ηθοποιού Κώστα Καρρά Αγγελική Μπαρούτσου από ανακοπή καρδιάς .Ήταν επίσης ηθοποιός και είχαν παντρευτεί το 1965 , ενώ είχαν αποκτήσει μαζί τον γιο τους Βασίλη .Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 12 μμ στο Α Νεκροταφείο Αθηνών

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΑΡΟΥΤΣΟΥ

“Εφυγε” απ τη ζωή η ηθοποιός Αγγελική Μπαρούτσου.

Σύζυγος του ηθοποιού Κώστα Καρρά με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν γιο τον Βασίλη που είναι δικηγόρος.

Είχαν παντρευτεί το 1965 και είχαν αποκτήσει τον μονάκριβο γιο τους Βασίλη. Το ζευγάρι υπήρξε ένα από τα πιο αγαπημένα του Ελληνικού θεάματος. Είχαν γνωριστεί στην σχολή του Εθνικού θεάτρου όπου φοιτούσαν και οι δύο και παντρεύτηκαν νεότατοι με την Αγγελική να βάζει σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της και να αφοσιώνεται κατόπιν στον σύζυγο και στον γιο που θα αποκτούσαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ηθοποιός πέθανε από ανακοπή, περίπου 11 χρόνια μετά την απώλεια του συζύγου της. Η κηδεία της Αγγελικής Μπαρούτσου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Α’ Νεκροταφείο.
O ηθοποιός, Κώστας Καρράς πέθανε σε ηλικία 76 ετών στις 6 Μαΐου 2012 νικημένος από τον καρκίνο. Η Αγγελική Μπαρούτσου είχε μερικές συμμετοχές σε ταινίες τη δεκαετία του 1960.

Φιλμογραφία

Μπετόβεν και μπουζούκι (1965) [Ιουλία Ντολτσέτου]
Φτωχός αλλά τίμιος (1965)[Νίκη]
Λουίζα (1966) [Άννα

http://greekactor.blogspot.com/search/label

ΔΗΜΟΦΙΛΗ