Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις: Σκοτώσαμε 24 Τούρκους στρατιώτες και υποστηρικτές τους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι 24 στρατιώτες και μέλη τουρκικών ένοπλων ομάδων σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν στην επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε ως απάντηση στις επιθέσεις του τουρκικού κράτους κατοχής στο Δυτικό Κουρδιστάν, όπως αναφέρει η Rojava News.

Οκτώ Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν σε επιχείρηση που πραγματοποίησαν δυνάμεις των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) στο χωριό Αζιζίγια στο μέτωπο Ταλ Ταμρ την Τετάρτη, ανέφεραν οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF).

Την ίδια μέρα, οι δυνάμεις του Στρατιωτικού Συμβουλίου της  Μανμπίτζ στόχευσαν μια τουρκική βάση στο χωριό Τζατάλ, κοντά στο χωριό Σαγιάντα του Μανμπίτζ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τέσσερις φιλότουρκοι μαχητές σκοτώθηκαν και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις με τουρκικές πολιτοφυλακές και τουρκικά στρατεύματα στην Μανμπίτζ.

Σε άλλη επιχείρηση, δύο μαχητές σκοτώθηκαν και αρκετοί άλλοι τραυματίστηκαν σε τουρκική βάση στο χωριό Μοχσενλί στη βόρεια Μανμπίτζ, ανέφερε σε ανακοίνωσή τους οι SDF.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ