Συνάντηση Γεωργιαδη-Τσιοδρα στο υπουργείο Υγείας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρώτη συνάντηση του Άδωνι Γεωργιάδη στο γραφείο του αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του στο Υπουργείο Υγείας, ήταν με τον καθηγητή Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, Σωτήρη Τσίοδρα, με διάφορους συνειρμούς να δημιουργούνται…

Με την υπό διαμόρφωση κατάσταση λόγω κορωνοϊού και την επαναφορά της συζήτησης περί εμβολιασμού, το πράγμα… πάει μόνο του, αν και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο κΤσιόδρας υποστήριξε ότι δεν υπάρχει –προς το παρόν- πίεση στο ΕΣΥ και πως η αναλογία εισαγωγών-εξιτηρίων είναι σε «καλό ισοζύγιο».

Σε ανάρτηση του Υπουργείου Υγείας για τη συνάντηση αυτή, στην οποία μετείχε και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη, αναφέρεται το εξής:

«Ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, κ. Ειρήνη Αγαπηδάκη συναντήθηκαν με τον καθηγητή Παθολογίας – Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, κ. Σωτήρη Τσίοδρα. Στο επίκεντρο της συζήτησης τα δεδομένα για τον κορωνοϊό στην Ελλάδα».

Οι παρόντες στη σύσκεψη αυτή εξέφρασαν εκ νέου τον προβληματισμό τους για τα χαμηλά ποσοστά εμβολιασμού με το επικαιροποιημένο σκεύασμα, στις τάξεις των άνω των 60 ετών και των ευπαθών ομάδων.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς με το ζόρι ο αριθμός όσων έκαναν και αυτή τη δόση φτάνει τις 200.000.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ