Σισμανόγλειο – Καταγγελουν πως διπλα σε ασθενείς με λοιμώξεις νοσηλευτούν και χειρουργημένους

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν έχει πάτο το βαρέλι με την εγκατάλειψη του ΕΣΥ και την τριτοκοσμική κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία της χώρας. Το Σισμανόγλειο είναι ένα ακόμη νοσηλευτικό ίδρυμα που αντιμετωπίζει την απαξίωση της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην δημόσια Υγεία με τις σκηνές που διαδραματίζονται να προκοκαλούν σοκ.

Στην τελευταία εφημερία η έλλειψη ιατρών, νοσηλευτών και διαθέσιμων κλινών αναγκάζει του προσωπικό να ανακατεύει ασθενείς με σοβαρές λοιμώξεις με χειρουργημένους! Υγιειονομικός περιέγραψε στο Documento την κατάσταση:

Το πρωί της Παρασκευής έκλεισε η εφημερία στις 8 π.μ. και στα Επείγοντα υπήρχαν τουλάχιστον 25 ασθενείς με εισαγωγή χωρίς διαθέσιμο κρεβάτι. Περιστατικά της Β’ Παθολογικής, της Α και της Β Πνευμονολογικής, COVID-19, γρίπη και αναπνευστικές λοιμώξεις πολλά από αυτά, και εγκεφαλικά.

Περιστατικά στις δύο Χειρουργικές κλινικές και τις Ουρολογικές νοσηλεύονται στον ίδιο θάλαμο με λοιμώξεις. Επιπλέον, πολλές κλινικές έχουν μετατρέψει θαλάμους σε COVID-19 με αποτέλεσμα το προσωπικό που φροντίζει π.χ. μια κακοήθεια προστάτη, να φροντίζει και ασθενή με κορονοϊό ακριβώς δίπλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ