Σφοδρή επίθεση του Συριζα στην κυβερνηση για τις υψηλές τιμές στο βρεφικό Γαλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δριμεία κριτική ασκεί εκ νέου στην κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, με την εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Δώρα Αυγέρη, να αναρωτιέται φωναχτά σε βιντεοσκοπημένη δήλωσή της γιατί ο πρωθυπουργός επιμένει να αγνοεί επιδεικτικά τις εκκλήσεις τους για το πλαφόν στην τιμή του βρεφικού γάλατος.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επί μέρες θέτει επιτακτικά το πρόβλημα, καλώντας την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα», αναφέρει στη δήλωσή της η Δώρα Αυγέρη, ζητώντας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει απάντηση για την εν λόγω πρόταση του Στέφανου Κασσελάκη.

«Στην Ελλάδα, οι γονείς πληρώνουν το βρεφικό γάλα έως και 213% παραπάνω από τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επί μέρες θέτει επιτακτικά το πρόβλημα, καλώντας την κυβέρνηση να πάρει άμεσα μέτρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εδώ και μέρες έχει ζητήσει την επιβολή πλαφόν στην τιμή του βρεφικού γάλακτος. Να μπει επιτέλους φρένο στην αισχροκέρδεια! Η κυβέρνηση, όμως, κάνει ότι δεν ακούει. Ο αρμόδιος υπουργός αποφεύγει να απαντήσει. Όπως κι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος σήμερα παραδέχτηκε ότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την τιμή του βρεφικού γάλακτος, κι ότι η κυβέρνηση μελετά τις λύσεις! Για πόσο θα τις μελετά, είναι η ερώτηση προς τον πρωθυπουργό. Θα επιβάλει πλαφόν; Ναι ή όχι;», ρωτά η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.​

ΔΗΜΟΦΙΛΗ