Πρόεδρος Αζερμπαϊτζάν: Αν υπάρξει σοβαρό θέμα, το πρώτο άτομο που θα καλέσω είναι ο αδελφός μου Ερντογάν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πρόεδρος του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίεφ δήλωσε ότι το πρώτο πρόσωπο που θα καλέσει για οποιοδήποτε σοβαρό ζήτημα που θα αντιμετωπίσει η χώρα του θα είναι ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Αλίεφ έκανε αυτές τις δηλώσεις, σήμερα, αξιολογήσεις στα τοπικά τηλεοπτικά κανάλια.

Μιλώντας για τις τηλεφωνικές κλήσεις που έκανε κατά τη διάρκεια του 2ου πολέμου του Καραμπάχ, ο Αλίεφ δήλωσε ότι συναντήθηκε κυρίως με τον Πρόεδρο Ερντογάν και τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Αλίεφ δήλωσε ότι ο Ερντογάν ήταν με το Αζερμπαϊτζάν από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία μέρα του πολέμου και είπε, «η πολιτική και ηθική υποστήριξη που έδωσε στο Αζερμπαϊτζάν ήταν ένα μήνυμα για πολλούς. Αυτό δεν ήταν μόνο ένα μήνυμα αλληλεγγύης στον λαό του Αζερμπαϊτζάν. αλλά και ένα μήνυμα «μην παρεμβαίνετε» σε όσους ήθελαν να επέμβουν στον πόλεμο». «Ο λαός του Αζερμπαϊτζάν δεν θα το ξεχάσει ποτέ αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δηλώνοντας ότι ο Ερντογάν ήταν ο πρώτος που τον συγχάρηκε μετά «την απελευθέρωση της Σούσα από την αρμενική κατοχή».

Ο Αλίεφ εκμυστηρεύτηκε μπροστά στον τηλεοπτικό φακό: «Αν υπάρχει κάποιο σοβαρό ζήτημα σχετικά με τη χώρα μας σήμερα, φυσικά, ο πρώτος που θα καλέσω και θα ενημερώσει θα είναι ο αδελφός μου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν», γράφει το τούρκικο δημοσίευμα.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ