Θεσσαλονίκη: Αιφνίδια πτώση 18 βαθμών σε 24ώρες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο ανοιξιάτικος καιρός των προηγούμενων ημερών ανοίκει στο παρελθόν καθώς από σήμερα, Σάββατο και μέχρι τη Δευτέρα παρουσιάζει επιδείνωση με αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις που θα σημειωθούν αρχικά στα ορεινά και από τη νύχτα θα επεκταθούν σε πεδινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας καθώς και στα ορεινά ημιορεινά της Θεσσαλίας, της Ηπείρου και της Στερεάς.

Νωρίτερα σήμερα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) προχώρησε σε επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού, σύμφωνα και με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, ενώ στην… κατάψυξη έχει μπει ήδη η Θεσσαλονίκη καθώς σε μόλις 24 ώρες ο υδράργυρος έκανε «βουτιά» 18 βαθμούς!

«18 ολόκληρους βαθμούς πτώση σε κάτι λιγότερο από ένα 24ωρο παρουσίασε η θερμοκρασία στη Θεσσαλονίκη!!!» έγραψε ο μετεωρολόγος Σάκης Αρναούτογλου σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο μεταξύ, μέτρα ενόψει της κακοκαιρίας ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, τονίζοντας ότι όλοι οι οδηγοί οφείλουν να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση της Τροχαίας από τις 2 το μεσημέρι και έπειτα η περιφερειακή οδός θα είναι κλειστή για φορτηγά και λεωφορεία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ