Μπογιόπουλος: άθλια κυβέρνηση που πουλάει επικοινωνιακό σανό με ζευγάρια που επωφελήθηκαν από προγράμματα που δήθεν ευνοούν τους ανθρώπους να έχουν μια κατοικία

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτή είναι η άθλια κυβέρνηση που πουλάει επικοινωνιακό σανό με ζευγάρια που επωφελήθηκαν από προγράμματα που δήθεν ευνοούν τους ανθρώπους να έχουν μια κατοικία.

Για μια ακόμη φορά έστειλε τα ΜΑΤ (τα ΜΑΤ του Μ. Χρυσοχοίδη πλέον) να βγάλουν μία χαμηλοσυνταξιούχο από το σπίτι της για λογαριασμό των κορακιών, πριονίζοντας (!) την πόρτα, ρίχνοντας χημικά (!) στους κατοίκους και συλλαμβάνοντας την ίδια!

– Αθλια κυβέρνηση! Χημικά από τα ΜΑΤ στους κατοίκους και σύλληψη της Ιωάννα Κολοβού επειδή υπερασπίστηκε το σπίτι της από τα κοράκια! –

Αποκλειστικά ΒΙΝΤΕΟ του Ημεροδρόμου

Αυτή είναι η άθλια κυβέρνηση που πουλάει επικοινωνιακό σανό με ζευγάρια που επωφελήθηκαν από προγράμματα που δήθεν ευνοούν τους ανθρώπους να έχουν μια κατοικία.

Για μια ακόμη φορά έστειλε τα ΜΑΤ (τα ΜΑΤ του Μ. Χρυσοχοίδη πλέον) να βγάλουν μία χαμηλοσυνταξιούχο από το σπίτι της για λογαριασμό των κορακιών, πριονίζοντας την πόρτα, ρίχνοντας χημικά στους κατοίκους και συλλαμβάνοντας την ίδια!

Συγκεκριμένα, με χημικά επιτέθηκαν τα ΜΑΤ στους κατοίκους που βρίσκονται έξω από το σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου Ιωάννας Κολοβού, οι οποίοι αντιδρούν στην νέα προσπάθεια έξωσης από το σπίτι της στην οδό Αβύδου 146, στου Ζωγράφου.

Η Ι. Κολοβού και ο γιος της συνελήφθησαν με τη διαδικασία του αυτοφώρου μετά από μήνυση του νέου ιδιοκτήτη και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο ΑΤ Ζωγράφου.

Οι ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ παραβίασαν την πόρτα του διαμερίσματος,  προχώρησαν στη σύλληψη της Ιωάννας Κολοβού και του γιού της την οποία μετέφεραν με συμβατικό αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση, κάτω από τις διαμαρτυρίες των γειτόνων και του λαού της περιοχής που μαζεύτηκαν στο άκουσμα της είδησης για να συμπαρασταθούν στην χαμηλοσυνταξιούχο που της παίρνουν το σπίτι.

«Κανένας μόνος παντού ξεσηκωμός τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός» φωνάζουν όσοι έχουν συγκεντρωθεί έξω από το σπίτι της καταγγέλλοντας τη νέα επιχείρηση έξωσης.

eikona Viber 2024 01 24 08 18 40 168

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ΜΑΤ που έχουν αποκλείσει την πρόσβαση στον δρόμο που βρίσκεται το σπίτι, ενώ έχει καταφτάσει και φορτηγό για να μαζέψει τα πράγματα της γυναίκας από το σπίτι.

Στο πλευρό της η «Λαϊκή Συσπείρωση» Ζωγράφου, με τον δημοτικό σύμβουλο Ανδρέα Καραβίδα να βρίσκεται στο σημείο, καθώς και αντιπροσωπεία της Γραμματείας του ΠΑΜΕ.

«Όλοι στην Αβύδου 146, στου Ζωγράφου! Για άλλη μια φορά τα κοράκια βρίσκονται εκεί με την συνοδεία των ΜΑΤ να αρπάξουν το σπίτι. Τα σπίτια του λαού τα σώζει ο λαός» τονίζει σε ανάρτησή του στο «X» το ΠΑΜΕ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ