Χάος στο Τέξας: Ο κυβερνήτης του κήρυξε στρατιωτικό νόμο!

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με τον Άμποτ είναι συνταγματικό και απαραίτητο να προστατεύεται το κράτος από τους μετανάστες και τα καρτέλ που επιτρέπονται από τις «παράνομες αποφάσεις» του προέδρου Μπάιντεν. Η Εθνική Φρουρά και η πολιτειακή αστυνομία περιπολούν τώρα στα σύνορα του Τέξας.

Η πρωτοφανής αυτή κρίση ξεκίνησε, όταν οι αξιωματούχοι του Τέξας άρχισαν να μπλοκάρουν μονομερώς τα σύνορα με το Μεξικό, μεταξύ άλλων με «συρματοπλέγματα παγίδες», για να σταματήσουν τη ροή παράνομων μεταναστών. Σε απάντηση, ο Πρόεδρος Μπάιντεν ζήτησε να σταματήσουν αυτά τα μέτρα εντός 24 ωρών.

IMG 4972
Η απόφαση του κυβερνήτη του Τέξας για την κήρυξη στρατιωτικού νόμου

Σύμφωνα με αμερικανούς αναλυτές, το Τέξας είναι αποφασισμένο να φτάσει στα άκρα και να απειλήσει ακόμα και με αυτονόμηση. Αυτή τη στιγμή, η απόφαση του Τέξας έχει υποστηριχθεί από τις κυβερνήσεις περισσότερων από είκοσι πολιτειών, οι περισσότερες από αυτές Ρεπουμπλικανικές αλλά και μερικές Δημοκρατικές.

Φυσικά, ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος Τραμπ έχει ταχθεί στο πλευρό των Τεξανών. Η κατάσταση πάντως τον εξυπηρετεί απόλυτα, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των Ρεπουμπλικάνων αλλά πλέον και ένα μεγάλο ποσοστό των Δημοκρατικών, θέτει την ασφάλεια των συνόρων ως πρώτο και κύριο ζητούμενο από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ