Οι ευθυνόφοβοι βουλευτές και υπουργοί, που θέλουν και χορτάτο το σκυλί και την πίτα σωστή

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ευθυνόφοβοι βουλευτές και υπουργοί, που θέλουν και χορτάτο το σκυλί και την πίτα σωστή, προσπαθούν να πείσουν τη βάση της Ν.Δ. ότι «αντιδρούν» και «διαφωνούν» με το νομοθέτημα για τους «γάμους» των ομοφυλοφίλων και το δικαίωμα αυτών των ζευγαριών να υιοθετούν παιδιά, και ταυτόχρονα δηλώνουν ή αφήνουν να εννοηθεί ότι είτε θα απέχουν από τη σχετική συνεδρίαση στη Βουλή είτε θα δηλώσουν «παρών». Λες κι ο λαός τούς ψήφισε για να μασάνε τα λόγια τους ή να παίρνουν… μισή θέση σε ζητήματα κρίσιμα, τα οποία θα αλλάξουν το νομικό πλαίσιο των ανθρώπινων σχέσεων και θα κλονίσουν τα θεμέλια της κοινωνίας μας.

Στο άρθρο 60 του ελληνικού Συντάγματος αναφέρεται ότι «οι βουλευτές έχουν απεριόριστο το δικαίωμα της γνώμης και ψήφου κατά συνείδηση». Ποια γνώμη, άραγε, και ποια συνείδηση εκφράζουν η αποχή και το «παρών»; Αυτές είναι θλιβερές υπεκφυγές, που καμουφλάρουν το μέγα ψεύδος της «αντίστασης» όσων απέχουν και αφήνουν τους συμφωνούντες να συνεχίσουν το άθλιο έργο τους.

Ακόμα ένα ψέμα που διαδίδεται για το νομοσχέδιο είναι πως «διχάζει την κοινωνία». Αν συνέβαινε αυτό, τότε θα υπήρχαν έντονη και μαζική διεκδίκηση των προαναφερθέντων «δικαιωμάτων» και περίπου ισοδύναμη άρνησή τους από την πλευρά υπολογίσιμης σε αριθμό συλλογικότητας.

Οι συγκεντρώσεις για την ονομασία της Μακεδονίας, το συλλαλητήριο και η συλλογή υπογραφών για την αναγραφή του θρησκεύματος στα δελτία αστυνομικών ταυτοτήτων και οι αντιμνημονιακές διαδηλώσεις ήταν μαζικές κινητοποιήσεις, που απεδείκνυαν ότι τα ζητήματα ήταν υπαρκτά και αφορούσαν εκατομμύρια Ελληνες. Για τους «γάμους» των γκέι δεν υπάρχει διχασμός, παρά μόνο ανάμεσα στην πολιτική, στην οικονομική και τη μιντιακή ελίτ και στον λαό, καθώς και στην παράδοση, στη χριστιανική πίστη και την κοινή λογική.

Εκείνοι που σιωπούν, που πετούν λευκή πετσέτα υποκρινόμενοι τους αντιδρώντες διά της αποχής και της δήλωσης «παρών» γι’ αυτό το κατάπτυστο νομοσχέδιο, απλώς συναινούν διά της πλαγίας οδού. Επίσης, δείχνουν πόσο μεγάλο σφάλμα έκαναν οι ψηφοφόροι που τους έστειλαν στη Βουλή και τους εκχώρησαν το δικαίωμα να τους εκπροσωπούν και να νομοθετούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ