Καλλιθεα: Ανηλικοι επιτέθηκαν σε 13χρονο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εφιαλτικές στιγμές έζησε ένα 13χρονο αγόρι στην Καλλιθέα όταν έπεσε θύμα επίθεσης από ανηλίκους σε ακόμη ένα περισταικό βίας ανηλίκων που έρχεται να προστεθεί στα πολλά που παρατηρούνται στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό.

Όλα συνέβησαν το απόγευμα της Παρασκευής όταν ο 13χρονος επιστρέφοντας στο σπίτι του έχοντας τελειώσει το μάθημα του στο φροντιστήριο δέχθηκε επίθεση από ομάδα τεσσάρων ανηλίκων με σκοπό να τον ληστέψουν.

Η οικογένεια του 13χρονου μαθητή υπέβαλε μήνυση και σύμφωνα με την καταγγελία ένας 16χρονος μαθητής Γυμνασίου στην Καλλιθέα τον πλησίασε μαζί με άλλα τρία ανήλικα αγόρια που βρίσκονταν στην παρέα του.

Ο 16χρονος, σύμφωνα με τα όσα είπε ο 13χρονος στους αστυνομικούς, του ζήτησε να πάνε να μιλήσουν λίγο παρακάτω και όταν αυτό συνέβη φέρεται να του είπε «γιατί κρύβεσαι; Πάρε τον πατέρα σου τηλέφωνο να τον σκοτώσουμε».

Σαστισμένο το θύμα έβγαλε το κινητό από την τσέπη του και τότε ένας από τους άλλους τρεις ανήλικους προσπάθησε να του το αρπάξει από τα χέρια. Ο 13χρονος αντέδρασε, έβαλε το κινητό του στην τσέπη και προσπάθησε να απομακρυνθεί. Τότε ο ίδιος ανήλικος, ο οποίος ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί από την Αστυνομία, τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και το κεφάλι προκαλώντας του τραύματα στα χείλη, στα ούλα και στα ζυγωματικά.

Μετά την επίθεση οι τέσσερις ανήλικοι τράπηκαν σε φυγή και αναζητούνται από την Αστυνομία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ