Ο 13χρονος που δέχθηκε επίθεση απο ανήλικους στην Καλλιθεα: Ο ίδιος που προσπάθησε να μου πάρει το κινητό άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Την τρομαχτική περιπέτεια που έζησε το απόγευμα της Παρασκευής στην Καλλιθέα περιέγραψε στους αστυνομικούς ο 13χρονος μαθητής που δέχτηκε βίαιη επίθεση από τέσσερις ανήλικους που τού είχαν στήσει «ενέδρα» με στόχο να τού κλέψουν το κινητό του.

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στο πλαίσιο της μήνυσης που υπέβαλλε, ένας 16χρονος, τον οποίο γνώριζε, τον προσέγγισε και τον παρέσυρε σε παγίδα, όπου τού επιτέθηκαν τρεις άγνωστοι συνομήλικοί του.

«Γύρναγα στο σπίτι από το φροντιστήριο, όταν στην οδό Λασκαρίδου, κοντά στην πλατεία, με σταμάτησε ο… Μου ζήτησε να πάμε λίγο πιο κάτω να μιλήσουμε και δέχτηκα. Τότε, χωρίς λόγο μου λέει, “γιατί κρύβεσαι; Πάρε τον πατέρα σου να έρθει να τον σκοτώσουμε”. Φοβήθηκα, έβγαλα το κινητό μου από την τσέπη και τότε ένας άλλος στην ηλικία μου, μου το τράβηξε για να μου το πάρει. Τράβηξα το χέρι μου και προσπάθησα να φύγω. Τότε, ο ίδιος που προσπάθησε να μου πάρει το κινητό άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο. Μου έσκισαν το χείλος και άρχισαν να τρέχουν», είπε στην καταγγελία του στους αστυνομικούς ο 13χρονος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ