Mark Zuckerberg: Δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες της βασικής τροποποίησης του DNA και του RNA των ανθρώπων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

VIDEO δείχνει τον Mark Zuckerberg σε μια ιδιωτική συζήτηση απευθυνόμενος σε στελέχη του facebook να τους υποδεικνύει ότι έπρεπε να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί σχετικά με τις ενέσεις mRNA, επειδή «απλώς δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες της βασικής τροποποίησης του DNA και του RNA των ανθρώπων».

Κι όμως ενοχοποιητικά νέα στοιχεία έχουν έρθει στο φως που δείχνουν μια μεγάλη ασυμφωνία μεταξύ των όσων έλεγε ο διευθύνων σύμβουλος του Facebook ιδιωτικά για τα jabs του mRNA, και αυτού που έκανε η εταιρεία του δημόσια για να λογοκρίνει τους χρήστες που προσπάθησαν να συζητήσουν τη θανατηφόρα αλήθεια για αυτούς.

Τις πρώτες μέρες της πανδημίας, πριν ξεκινήσει η Operation Warp Speed και τα jabs συζητούνταν ακόμα από τον τότε Πρόεδρο Donald Trump, ο Zuckerberg προειδοποίησε τα στελέχη του Facebook σε μια ιδιωτική συνάντηση ότι έπρεπε να είναι εξαιρετικά προσεκτικοί σχετικά με τις ενέσεις mRNA, επειδή «Απλώς δεν γνωρίζουμε τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες της βασικής τροποποίησης του DNA και του RNA των ανθρώπων».
Καθώς ο Ζάκερμπεργκ παραδεχόταν αυτούς τους κινδύνους εσωτερικά, η ομάδα του στο Facebook λογόκρινε ενεργά και εμπόδιζε τους γιατρούς, τους επιστήμονες και τους τραυματισμένους από το mRNA πολίτες να λένε τα ίδια ακριβώς πράγματα που έλεγε εσωτερικά ο Zuckerberg.

Το Naturalnews.com αναφέρει: Ο Zuckerberg όχι μόνο είναι υποκριτής σε αυτό το θέμα, αλλά έπαιξε επίσης ενεργό ρόλο στην υποστήριξη της εξάπλωσης της παραπληροφόρησης και των ψεμάτων του Tony Fauci σχετικά με τα τρυπήματα στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης του. Συνεχίστε την ανάγνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ