Εθνοπατέρας, εκτός τόπου και χρόνου

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταδίδεται με στιγμιότυπα από την Βουλή των Ελλήνων και των Ελληνίδων έναρξη συζήτησης επί του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Ένα δε από τα «σπαρταριστά» στιγμιότυπα αφορούσε «πατέρα» του Έθνους, υπέρμαχο για την ψήφιση αυτού, να επιχειρηματολογεί με την «ατάκα» την ανεπανάληπτα ακαταμάχητη τέτοια, διατυπωμένη ως εξής: Η εκκλησία να πεί την αλήθεια.

Πόσοι ιερείς είναι γκέι; Και δήθεν με αυτό κατατρόπωσε τους αντίθετους! Ή έτσι νόμισε. Βεβαίως και υπάρχουν τέτοιοι ιερείς, οπως και βουλευτές. Όμως δεν ζητούν, αυτά που στηρίζει (μετεκλογικά, ας τονιστεί αυτό) ο εν λόγω «εθνοπατέρας» δηλαδή να κάνουν μεταξύ τους γάμο, όπως και να τεκνοθετούν. Εκτός τόπου και χρόνου, συνεπώς, ο επιχειρήσας «εκλεκτός» του λαού.

Αμέσως μετά την μετάδοση των πιο πάνω, το επόμενο θέμα, στο δελτίο του καναλιού, αναφερόταν στην ατεκνία που μαστίζει τη χώρα, με ανταποκρίσεις από Δήμους της χώρας μας όπου δεν υπάρχουν παιδιά!

Συμπέρασμα, να ψηφιστεί λοιπόν το υπό συζήτηση σχέδιο νόμου, με την μορφή του κατεπείγοντος μάλιστα, για να λυθεί άπαξ και δια παντός τη εθνικό μας πρόβλημα, που μας απασχολεί, και που είναι και η μόνη λύση για το δημογραφικό, και για να μην «πονοκεφαλιάζουν» επ αυτού οι εδώ Εθνοπατέρες. Έλεος!

ΔΗΜΟΦΙΛΗ