Αφγανός μαχαίρωσε αστυνομικό στο κέντρο της Αθήνας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τρομακτικές σκηνές εκτυλίχθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο της Αθήνας όταν αστυνομικοί θέλησαν να ελέγξουν έναν άνδρα με καταγωγή από το Αφγανιστάν.

Το περιστατικό εκτυλίχθηκε περίπου στις 10 το βράδυ, στην οδό Αγησιλάου, στην Ομόνοια όταν στελέχη της Υποδιεύθυνσης Πεζών Περιπολιών σταμάτησαν τον αλλοδαπό.

Ο 30χρονος είχε άγριες διαθέσεις και λίγο έλειψε να σημειωθεί μια τραγωδία.

Συγκεκριμένα, έβγαλε κάτω από την μπλούζα του ένα πτυσσόμενο στιλέτο. Αρχικά επιτέθηκε εναντίον ενός αστυνομικού ο οποίος έπεσε στο έδαφος και απέφυγε το χτύπημα. Δε συνέβη το ίδιο με τον συνάδελφό του ο οποίος στην προσπάθεια του να συνδράμει δέχθηκε χτύπημα με το μαχαίρι κάτω από τη δεξιά μασχάλη!

Ο Αφγανός το έβαλε στα πόδια με την κινητοποίηση της Αστυνομίας να είναι άμεση. Λαμβάνοντας την ειδοποίηση τον αλλοδαπό εντόπισαν Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ Αθηνών. Μάλιστα, ο άντρας έκανε κίνηση για να αρπάξει το όπλο του ενός ένστολου!

Τελικά, ο 30χρονος Αφγανός συνελήφθη παρά την αντίσταση που προέβαλλε. Στο ΑΤ Ομονοίας που μεταφέρθηκε αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του. Σε βάρος υπάρχουν κατηγορίες για βαριές σωματικές βλάβες, βία κατά υπαλλήλων και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε μεταφέρθηκε στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ