Από τον «Μαρμαρωμένο Βασιλιά, στον Μαρμαρωμένο Λαό»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταδίδεται πως οι σοβαροί Τούρκοι «αναλυτές» σχολιάζουν αρνητικά την αποδοχή από τον Ερντογάν του όρου «της μη χρήσης στο Αιγαίο» των προς συμφωνία αγοράς από τις ΗΠΑ μαχητικών F16.

Κοινώς «μουρμπούτσαλα». Και οι σοβαροί Τούρκοι αναλυτές, και οι αναλύσεις τους, αφού ο Ερντογάν «καιγόταν, καίγεται, και θα καίγεται» μέχρι να δεί το πρώτο από τα βελτωμένα F16 μαχητικά να προσγειώνεται στα αεροναυπηγεία τους προς ανάλυση/αντιγραφή και εφαρμογή στα, των στην αναμονή, πρώτα τούρκικης κατασκευής κουφάρια αντίγραφα, και ακόμα δεν μπορεί να το πιστέψει πως το κατάφερε δίνοντας τόσα λίγα, όπως μη πτήσεις αυτών στον εναέριο χώρο γύρω στα νησιά, στο μη δικό του Αιγαίο.

Πράγμα που το κατάφερε ένεκα «το καλό εργαλείο» Μητσοτάκης.

Και το κατάφερε αφού μετήλθε όλων των μορφών εκβιασμού προς την υπερδύναμη, όπως το «αν δεν μου τα δώσετε θα πάρω από εκεί ή από και από εκεί» κάτι που δεν επρόκειτο ποτέ να συμβεί αφού προφανώς οι Αμερικανοί γνώστες τεχνικοί που θα τα αντιγράψουν, είναι ήδη «κλεισμένοι». Συνεπώς μέγιστη η συμβολή Μητσοτάκη, αφού χωρίς τίποτε το «χειροπιαστό» ενέδωσε στην όπως πάντα κάλπικη τουρκική χείρα φιλίας που ο Τούρκος του έτεινε. Τώρα κάτι, κατάργηση υπερπτήσεων στα νησιά, κάτι αποδοχή συνομιλιών για το Κυπριακό, και λοιπά, όλα αυτά που έχουμε καταδικα μας σύμφωνα με τα κάθε μορφής διεθνή δίκαια …ας αλλάξει η ομιλία, αφού του παραχωρήθηκε η Αν. Μεσόγειος μέσω της συμφωνίας του με την προσωρινή της Λιβύης, που έπαψε να αναφέρεται από τους «εμείς» και τονίζεται όμωςαπό τους «αυτούς» καθημερινά, χωρίς, ούτε μία νύξη από τους «εδώ» αμφισβήτησης των λεγομένων τους, παραπέμποντας και αυτά, αλλά κι άλλα που ακόμη δεν γνωρίζουμε, στις «καλένδες» τύπου μαρμαρωμένου βασιλιά.

ΥΓ. Ποιός μαρμαρωμένος βασιλιάς; Πάει αυτός. Ξεχάστηκε. Ήδη φάνηκε, στατιστικά, το φάσμα «μαρμαρωμένος λαός»

ΔΗΜΟΦΙΛΗ