Η Τουρκία και η Σαουδική Αραβία διερεύνησαν τη συνεργασία στον τομέα της αμυντικής βιομηχανίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πρόεδρος της Αμυντικής Βιομηχανίας Δρ. Χαλούκ Γκιόργκιουν , συναντήθηκε με τον Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας Χαλέντ αλ Μπιγιάρι.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο του World Defense Show 2024 που πραγματοποιήθηκε στο Ριάντ, την πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, και συζήτησαν για την ενίσχυση των διμερών σχέσεων στους τομείς της άμυνας, της έρευνας και της ανάπτυξης.

Κατά τη συνάντηση διερευνήθηκαν ευκαιρίες συνεργασίας και κοινού συντονισμού στον στρατιωτικό τομέα.

Ο Γκιόργκιουν  αναφέρθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τη συνάντηση αυτή:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δρ Χαλέντ αλ Μπιγιάρι, Αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας για Εκτελεστικές Υποθέσεις της Σαουδικής Αραβίας, που μας φιλοξένησε στο πλαίσιο του World Defense Show 2024, για την ευγενική του υποδοχή.

«Ελπίζω ότι οι τρέχουσες και οι πιθανές επιχειρηματικές μας συνεργασίες με τη φιλική και αδελφική Σαουδική Αραβία θα αναπτυχθούν περαιτέρω με αυτήν την ευκαιρία και ελπίζω ότι όλες οι δραστηριότητές μας μαζί θα συμβάλουν στην παγκόσμια ειρήνη».

Επίσης, ο Γκιόργκιουν αναφέρθηκε και στη συνάντησή του με τον Αχμέτ αλ Οχάλι, πρόεδρο της Γενικής Αρχής της Σαουδικής Αραβίας για τις στρατιωτικές βιομηχανίες με τον οποίο συζήτησαν για την αμυντική συνεργασία Τουρκίας και Σαουδικής Αραβίας.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ