Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

Στη φυλακή το πρώην ηγετικό στέλεχος των «Πυρήνων της Φωτιάς» – Ελεύθεροι χωρίς όρους οι δύο ΟΥΚάδες

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι δύο ΟΥΚάδες με απόφαση του Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου. Τα δύο μέλη της Μονάδας Υποβρύχιων Καταστροφών του Πολεμικού Ναυτικού, που είχαν συλληφθεί την Παρασκευή (9/2) για όπλα και εκρηκτικά, αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος και θα διενεργηθεί περαιτέρω έρευνα.

Σε δήλωσή του ο δικηγόρος των δύο κατηγορουμένων, Βαγγέλης Καντιάνης, ανέφερε:

«Μια “πολύδιαφημισμένη δικογραφία” ακόμη αποδείχθηκε “άνθρακες”, καθώς αμφότεροι οι εντολείς μου μάχιμα στελέχη της πλέον επίλεκτης μονάδας του Ελληνικού Ναυτικού αφέθησαν ελεύθεροι σήμερα από την εισαγγελία Ναυτοδικείου Πειραιώς επειδή αποδείχτηκε ότι ουδεμία σχέση είχαν με τον έτερο συλληφθέντα όπως επίσης ουδεμία επικοινωνία είχαν με αυτόν.

Ως εκ τούτου όλα τα σημερινά δημοσιεύματα περί δήθεν “συνεργασίας” ποινικών – τρομοκρατών “επικείμενου μεγάλου χτυπήματος, κ.λπ.” αποτελούν φαντασιοπληξίες και κακά σενάρια αποτυχημένων σκηνοθετών. Ευτυχώς που λειτουργοί της Δικαιοσύνης δεν αφήνουν τους αποτυχημένους σκηνοθέτες να υπαγορεύουν τις αποφάσεις τους».

Νωρίτερα το πρώην ηγετικό στέλεχος των «Πυρήνων της Φωτιάς» οδηγήθηκε στη φυλακή καθώς του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης δύο ετών και ενός μήνα χωρίς αναστολή από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο για παράβαση του νόμου περί όπλων και περί ναρκωτικών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ