Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν καθυστέρησε δύο ώρες στη συνέντευξη με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν καθυστέρησε δύο ώρες στη συνέντευξη με τον Αμερικανό δημοσιογράφο Τάκερ Κάρλσον την περασμένη εβδομάδα στη Μόσχα, χρησιμοποιώντας έτσι για άλλη μια φορά τακτικές που δείχνουν κυριαρχία έναντι των συνομιλητών, γράφει σήμερα το Business Insider.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε μετά τη συνέντευξη, ο Κάρλσον είπε ότι ο Πούτιν άργησε «δύο ώρες» για τη δίωρη συνέντευξη, η οποία έλαβε χώρα στο Κρεμλίνο την περασμένη εβδομάδα.

Η αμερικανική εφημερίδα αναφέρει ότι η κίνηση του πρώην παρουσιαστή στην τηλεόραση του Fox News οδήγησε σε «φλεγμονή» και προσθέτει ότι το να κάνει τους ανθρώπους να περιμένουν είναι μια τακτική που χρησιμοποιεί συχνά ο Βλαντίμιρ Πούτιν για να δείξει κυριαρχία στους καλεσμένους του, συμπεριλαμβανομένων των παγκόσμιων ηγετών.

Κάπως έτσι ο Πούτιν έκανε τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να περιμένει μια ώρα, πριν από τη σύνοδο του Ελσίνκι το 2018.

Καθυστέρησε επίσης 50 λεπτά σε μια συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο στο Βατικανό το 2015, ανέφερε τότε το Reuters.

Η πρώην καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ περίμενε τον Πούτιν για περισσότερες από τέσσερις ώρες σε ένα ιδιωτικό γεύμα το 2014.

Ο λονδρέζικος The Guardian επικαλέστηκε τη Λιουντμίλα Πούτινα, την πρώην σύζυγό του, που είπε ότι η καθυστέρηση του στα πρώτα τους «πετάγματα» την έφερε σε κλάματα.

Είπε ότι η ίδια δεν αργούσε ποτέ, ενώ ο Βλαντίμιρ ερχόταν πάντα μετά την συμφωνημένη ώρα.

«Μια καθυστέρηση από μισή ώρα έως μία ώρα ήταν φυσιολογική. Θυμάμαι ότι στεκόμουν στο μετρό. Τα πρώτα 15 λεπτά ήταν εντάξει, ακόμη και μισή ώρα. Αλλά αν περάσει μια ώρα και δεν έρθει, αρχίζεις να κλαις», είπε η Λιουντμίλα.

(Tanjug)

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ