17χρονη μαθητρια είδε υλικό με προσωπικές της στιγμές να στέλνεται στα κινητά συγγενών και φίλων της

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε κατάσταση σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται μία μαθήτρια, 17 ετών, από την Παιανία, που έπεσε θύμα εκδικητικής πορνογραφίας και είδε υλικό με προσωπικές της στιγμές να στέλνεται στα κινητά συγγενών και φίλων της.

Το κουβάρι της ανατριχιαστικής υπόθεσης revenge porn, άρχισε να ξετυλίγεται πριν από μερικούς μήνες, όταν η ανήλικη γνώρισε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής έναν άνδρα, ηλικίας 22 ετών. Οι δυο τους ξεκίνησαν να συζητούν συστηματικά κι έτσι εκείνος κέρδισε την εμπιστοσύνη της και την έπεισε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες. Ωστόσο, λίγο καιρό μετά η μαθήτρια του ζήτησε να διακόψουν την επικοινωνία τους, γεγονός που εξόργισε τον 22χρονο, ο οποίος αποφάσισε να την εκδικηθεί. Έτσι, έστειλε τις φωτογραφίες αυτές στον θείο της αλλά και σε φίλους της.

Έντρομη, η μητέρα της ανήλικης ενημερώθηκε από τον κουνιάδο της, ότι εκείνος και η οικογένεια του, έλαβαν από άγνωστο άτομο γυμνές φωτογραφίες της 17χρονης, μέσω μηνυμάτων στα κινητά τους τηλέφωνα. Παράλληλα, φίλοι και φίλες της ανήλικης έλαβαν τα ίδια μηνύματα, με συνέπεια να σοκαριστούν, καθώς δεν γνώριζαν τον παραλήπτη.

Η καταγγελία στις Αρχές

Αμέσως, η μητέρα του κοριτσιού έσπευσε στην Ασφάλειας Βόρειοανατολικής Αττικής, όπου κατήγγειλε το περιστατικό και σε βάρος του άνδρα σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ εκείνος εξακολουθεί να αναζητείται.

Όπως εξήγησε στις Αρχές η 17χρονη, έστειλε τις εν λόγω φωτογραφίες στον 22χρονο πριν από ένα μήνα, ενώ παράλληλα του είχε στείλει και στοιχεία από τον τηλεφωνικό της κατάλογο. Η ίδια αναμένεται να εξεταστεί και παρουσία ειδικού παιδοψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ, καθώς βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση.

Κατάθεση έδωσε ο θείος του ανήλικου κοριτσιού επιβεβαιώνοντας ότι έλαβε τις φωτογραφίες στο κινητό του τηλέφωνο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ