Η τουρκική MİT χτύπησε με UCAV όχημα με Κούρδους στο Καμισλί της Συρίας

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στην περιοχή Korniş που βρίσκεται υπό τον έλεγχο των Κούρδων αυτονομιστών, στην πόλη Καμισλί της Συρίας, που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από την περιοχή Νουσαϊμπίν του Μαρντίν, αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι λεγόμενοι  διαχειριστές της τρομοκρατικής οργάνωσης καταστράφηκε ολοσχερώς αφού πυροβολήθηκε από επιθετικό μη επανδρωμένο αερόχημα της MİT, γράφει τουρκικό δημοσίευμα.

Όπως σημειώνεται αυτή είναι «Άλλη μια επιτυχημένη διασυνοριακή επιχείρηση από τον Εθνικό Οργανισμό Πληροφοριών (MİT)!

Πληροφοριοδότες της MİT ανέφεραν το δρομολόγιο του οχήματος με τους λεγόμενους ηγέτες της οργάνωσης των PKK/YPG/PYD στην πόλη Καμισλί της Συρίας.

Μάλιστα, κάμερα ασφαλείας δείχνει ότι το εν κινήσει αυτοκίνητο να καταστρέφεται με χτύπημα ακριβείας από το UCAV της MİT.

2 71

Το δημοσίευμα επισημαίνει ότι από την επιχείρηση αποδείχθηκε ότι δεν υπήρξαν ζημιές στα οχήματα και τους πολίτες γύρω από το αυτοκίνητο και αποκαλύφθηκε ότι οι βολές του τουρκικού μη επανδρωμένου αεροχήματος ήταν σχολαστικά στοχευμένες και ότι δεν τραυματίστηκε κανένας άλλος εκτός από τον στόχο.

Από την άλλη, μαθεύτηκε ότι 2 μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης PKK/YPG/PYD εξουδετερώθηκαν πριν από 3 ημέρες με ακριβή επίθεση πάλι με με UCAV, στο κτίριο της τρομοκρατικής οργάνωσης στο Καμισλί.

The Hellenic Information Team

ΔΗΜΟΦΙΛΗ