Άγριος ξυλοδαρμος 17χρονου απο συμμορία ανηλίκων

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τεράστιο προβληματισμό και φόβο έχουν προκαλέσει στους γονείς οι ανεξέλεγκτες διαστάσεις που έχουν λάβει τα φαινόμενα βίας ανάμεσα σε ανηλίκους, που πολλές φορές καταλήγουν με ολέθριες συνέπειες. Αυτήν την φορά, θύμα έπεσε ένας 17χρονος στο Περιστέρι, που υπέστη ξυλοδαρμό από συμμορία ανηλίκων.

«Ο συμμαθητής μου στο ΕΠΑΛ κατέβαινε από το κτίριο και βγήκαν 14 άτομα από το διπλανό σχολείο και τον χτύπησαν λόγω μιας κοπέλας. Τον χτύπησαν στη μύτη, και το μάγουλό του είχε πρηστεί με γρατζουνιές. Ο κολλητός του που πήγε να τον τραβήξει από τον χαμό, έφαγε και αυτός δύο χαστούκια», περιέγραψε σε τηλεοπτική εκπομπή μία συμμαθήτρια του 17χρονου ενώ μία άλλη είπε:«Μπήκαν στο σχολείο 14 άτομα και τον πλάκωσαν, του έσπασαν τη μύτη.

Μάλιστα, ορισμένοι είχαν σκαρφαλώσει στα κάγκελα και τραβούσαν σε βίντεο τον άγριο ξυλοδαρμό του παιδιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος και ο φίλος του κατάφεραν να φύγουν από το σημείο και να ειδοποιήσουν τους γονείς τους, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Γιατροί και νοσηλευτές παρέλαβαν κατευθείαν το παιδί, του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και στην συνέχεια του έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις, ώστε να διαπιστώσουν την κατάσταση της υγείας του, μετά τον άγριο ξυλοδαρμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ