Περίεργη υποθεση με οικογένεια στην Κόρινθο που ζει σε σπηλιά με τόξα και όπλα

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με το στόμα ανοιχτό από την έκπληξη έχουν μείνει στελέχη της ΕΛΑΣ στην Κορινθία καθώς έχει ανακαλυφθεί τετραμελής οικογένεια με ένα βρέφος η οποία ζει στο μακρινό παρελθόν καθώς μένε σε άθλιες συνθήκες ενώ χρησιμοποιεί τόξα και βέλη!

Όλα ξεκίνησαν το περασμένο Σάββατο όταν ένας κάτοικος της περιοχές πήγε στο αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου για να καταγγείλει εμπρησμό. Όπως διαπιστώθηκε, ο δράστης ήταν ένας 45χρονος κάτοικος της περιοχής.

Όταν η Αστυνομία πήγε να εντοπίσει τον άνδρα δεν μπορούσε να πιστέψει όσα έβλεπε.

Συγκεκριμένα, ο 45χρονος ζούσε με την 39χρονη σύζυγό του, ένα ακόμα άτομο 22 ετών, ένα βρέφος μόλις ενός έτους και άλλα ανήλικα τέκνα σε χωμάτινη οικία. Μάλιστα, στο πάτωμα είχαν δημιουργήσει ένα τούνελ 30 μέτρων το οποίο οδηγούσε σε παρακείμενη ρεματιά. Η οικογένεια κατέφυγε εκεί όταν εισέβαλλαν οι αστυνομικοί για να αποφύγουν την σύλληψη αλλά δεν τα κατάφερε.

Σε βάρος του 45χρονου, της 39χρονης, του 22χρονου και ενός ανηλίκου σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπρησμό, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή, απείθεια, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αντίσταση και περί όπλων.

Στο πλαίσιο της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τόξα, βέλη και άλλα όπλα.

Πιο αναλυτικά, 1 αεροβόλο όπλο, 102 σφαίρες κυνηγετικού όπλου, 81 φυσίγγια, 7 αυτοσχέδια τόξα, 20 βέλη, 4 μαχαίρια, 1 αυτοσχέδιο τυφέκιο, 1 τσεκούρι.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ